Nightmare Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Ostatnio z racji odświeżenia musku wpadło mi do niego kilka pomysłów, które wyszły w praniu mózgownicy z proszkiem. A mianowicie plan jest aby stworzyć sesję Wyprawę z Chrysalis. Będzie to większa sesja z nagrodami, w której Chrysalis i jej ekipa podróżują po całym Znanym Świecie. Teraz pytanie jest, kto wyraziłby chęci wzięcia udziału w takiej sesyjce, bądź ma jakieś sugestie, jak jeszcze można ją rozbudować. Mapa wygląda tak: Po odkryciu jakiegoś terenu nieznanego byłby on przez ekipę z Chrysią nazywany i na tej mapie zaznaczany. Propo nagród, byłyby to oczywiście nagrody za walki z różnymi bestiami, zorganizowanie, dla przeszukiwaczy... No i za ładne pisanie postów! Oczywiście, jeśli administracja się zgodzi, a ja znajdę jakie ładne obrazki... Właśnie, grafik jaki do tych nagród też by się przydał. Więc? Jakieś sugestie? Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Nightmare 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Więc? Jakieś sugestie? Na początek sugeruję określić skąd zaczynamy wyprawę (prawy górny róg kraina o nazwie "pingwin" lewy górny róg "Eden" na północny zachód od niego jest rów ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2015 (edytowany) *Pisakiem zaznacza miejsce* Stara mapa, trzeba mazać, żeby zaznaczyć jakoś Changeę... https://www.dropbox.com/s/9iacgi547qa7oc2/equestria_and_beyond.png?dl=0 (byłabym wdzięczna za jakąś stronę z hostingiem fotek o takich... Sporych obrazków.) Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Nightmare 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 4, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2015 (edytowany) Nagroda dla przeszukiwacza/zbieracza/? gotowa, jakieś jeszcze propozycje? Edytowano Lipiec 4, 2015 przez Nightmare 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 (edytowany) Jeśli o mnie chodzi to mam taki malutki pomysł. Oczywiście jeśli wysokiemu sądowi (nightmare) nie spodoba się to ok.. ale czy będą tak zwane Wydarzenia Globalne? Czyli dla przykładu, jak ekipa jest na wyprawie to zastępca Chrysalis który w tym okresie rządzi krajem pod jej nieobecność, np z jakimś krajem wybuchnie sprzeczka która może doprowadzić do wojny? Wiecie, by świat był żywszy. Edytowano Wrzesień 10, 2015 przez Draques Poprzenio post odnosił się do usuniętego wpisu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts