Kamiiru Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 (edytowany) Drodzy Bronies i Pegasis. Już niedługo stowarzyszenie "Lubelscy Bronies" będzie obchodzić pierwszą rocznicę swojej działalności. Z tej okazji razem ze stowarzyszeniem "Warszawa Bronies" mamy zaszczyt zaprosić was wszystkich na nasz I Rocznicowy Ponymeet który odbędzie się w Lublinie w Inkubatorze Technologicznym na Ulicy Frezerów 3. W czasie Ponymeetu przewidziane są liczne prelekcje i atrakcje włącznie z Turniejem karaoke i Fighting is Magic .Także Bronies i Pegasis, z bliska i z daleka.Przybywajcie ponieważ będzie to jedno z najbardziej epickich wydarzeń na Wschodnim fandomie. Cena wejściówki to tylko 15 zł. Zgłoś Sklep/Stoisko https://docs.google.com/forms/d/1rcItiBUGxjrmck3R3KuTQyAzEbnmca16vko_4_buRFw/viewform?c=0&w=1 Wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/1421879824808085/ Rejestracja uczestników: http://goo.gl/forms/CQ7zYr5NC9 Ważne Dokumenty: Zgoda rodzica - Obowiązkowa dla osób niepełnoletnich: https://drive.google.com/file/d/0B2JI5gWCajKhOGFWYVcxTzIwYnM/view Regulamin: https://drive.google.com/file/d/0B2JI5gWCajKhWG9UVDdXbnM4WGc/view Plan Ponymeetu: https://drive.google.com/file/d/0B2JI5gWCajKhX3NFcnJkRzNZeEU/view?usp=sharing Organizatorzy: Organizator ze strony Warszawa Bronies: Wlocz Organizator ze strony Lubelskich Bronies: KamilPL 94 Kontakt: - KamilPL 94 -Priv - e-mail [email protected] - GG 28016983 -Skype -kamilpl_94-1 Plakat by Mrocza . Edytowano Lipiec 24, 2015 przez KamilPL 94 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Kiedy będzie można się rejestrować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Uwaga Ruszyła rejestracja!!! http://goo.gl/forms/CQ7zYr5NC9 Gorąco zachęcam wszystkich niezdecydowanych do wzięcia udziału w Ponymeecie, a także do zapraszania znajomych do wydarzenia na FB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Jeszcze nie jestem pewna, ale zapewne pojadę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 8, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) Jeszcze nie jestem pewna, ale zapewne pojadę Spoko zapraszam. Kiedy będzie można się rejestrować? Już można :http://goo.gl/forms/CQ7zYr5NC9. Edytowano Lipiec 8, 2015 przez KamilPL 94 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 9, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2015 (edytowany) Z ogromną przyjemnością informujemy, że do grona naszych partnerów dołączyła Polska Liga MLP CCG. Edytowano Lipiec 9, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Nie jestem pewny, czy będę na ponymeecie, ale na wszelki dam rejestrację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 9, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2015 (edytowany) Nie jestem pewny, czy będę na ponymeecie, ale na wszelki dam rejestrację. Spoko, jak by co to poszedł mail potwierdzający rejestracje. Gorąco zachęcam wszystkich do wzięcia udziału w Ponymeecie. Edytowano Lipiec 9, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Zobaczymy jak po MLK będę z pieniędzmi stać bo jednak Vistulian i MLK to spory wydatek, zwłaszcza w tak krótkim czasie. Pozostaje jeszcze kwestia spania. Czy znasz może kogoś, kto przenocowałby mnie z 7 na 8? Dojazd mam taki, że nie da rady inaczej, bo w środku nocy nie wstanę na pociąg aby rano być w Lublinie i po południu wracać. Zwyczajnie mi się to nie opłaca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2015 Zobaczymy jak po MLK będę z pieniędzmi stać bo jednak Vistulian i MLK to spory wydatek, zwłaszcza w tak krótkim czasie. Pozostaje jeszcze kwestia spania. Czy znasz może kogoś, kto przenocowałby mnie z 7 na 8? Dojazd mam taki, że nie da rady inaczej, bo w środku nocy nie wstanę na pociąg aby rano być w Lublinie i po południu wracać. Zwyczajnie mi się to nie opłaca. Poszedł priv. Chciałbyś/Chciałabyś wygłosić prelekcje lub Atrakcje? Mamy coś dla ciebie. Prowadzimy nabór na prelegentów. https://docs.google.com/forms/d/1WwTLsM7GICdo8Xy1GYEXQlbnABNtH98cD3lJnk4Y8tQ/viewform?c=0&w=1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 16, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2015 (edytowany) Uwaga , 20 Lipca o godzinie 19:00 zostanie zamknięta rejestracja prelekcji. Na razie mogę powiedzieć wam że już teraz plan prezentuje się dosyć ciekawie .Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie . Gorąco zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału w Ponymeecie. Edytowano Lipiec 19, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 Okej, będę mógł jechać Formularze rejestracji uczestnika i prelekcji wypełnione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 22, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2015 Okej, będę mógł jechać Formularze rejestracji uczestnika i prelekcji wypełnione. Oki doki. Uwaga , w Piątek zostanie opublikowany Plan Ponymeetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Czy na meetcie będzie można nauczyć się grać w CCG?Z filmiku nie bardzo ogarniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 24, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2015 (edytowany) Jest już Plan I Rocznicowego Lubelskiego Ponymeetu A wygląda on następująco: Turniej MLP CCG z przyczyn technicznych oraz na prośbę ludzi zostaje zamieniony w naukę i wolne granie, które poprowadzi niezawodny Spike. Edytowano Lipiec 24, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Na MLK nie dałem rady dotrzeć, ale na ten meet postaram się przybyć . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 24, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2015 Czy na meetcie będzie można nauczyć się grać w CCG?Z filmiku nie bardzo ogarniam Jak najbardziej będzie tak możliwość. W brew pozorom granie w MLP CCG nie jest traki trudne. 1 - 2 gry i się nauczysz Na MLK nie dałem rady dotrzeć, ale na ten meet postaram się przybyć . Spoko zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Mój nick jest napisany z błędem, ale nie przeszkadza mi to jakoś. Byle na identyfikatorze się zgadzało Czy ktoś ma zamiar nagrywać atrakcje w Sali Celestii? Bardzo chciałbym być na historii lubelskiego fandomu ale nie mogę, pomieważ prowadzę wtedy atrakcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Postaram się dotrzeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 A tak przy okazji. W którą wersję Fighting is Magic będzie się grało na turnieju? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 25, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2015 Mój nick jest napisany z błędem, ale nie przeszkadza mi to jakoś. Byle na identyfikatorze się zgadzało Czy ktoś ma zamiar nagrywać atrakcje w Sali Celestii? Bardzo chciałbym być na historii lubelskiego fandomu ale nie mogę, pomieważ prowadzę wtedy atrakcję. Sprubuje coś załatwić (teoretycznie mam aparat) i wkrótcce moge mieć statyw. A tak przy okazji. W którą wersję Fighting is Magic będzie się grało na turnieju? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Bedzie to Tribute Edition. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 29, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2015 (edytowany) Jeszcze tylko półtora tygodnia pozostało do I Rocznicowego Lubelskiego Ponymeetu. Informujemy że o północy z 5 na 6 Sierpnia o zostanie zamknięta rejestracja uczestników. Każdy kto nie zdąży będzie mógł się normalnie zarejestrować i zapłacić na miejscu z tym że nie dostanie ID-ka z wydrukowanym własnym nickiem ,tyle straty. Edytowano Lipiec 29, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 31, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2015 (edytowany) Czas rozpocząć odliczanie ponieważ już tylko tydzień pozostał do I Rocznicowego Lubelskiego Ponymeetu. Gorąco zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału w Ponymeecie. Edytowano Lipiec 31, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 2, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2015 Z przyjemnością chcemy zakomunikować że na ponymeecie będą sklepy między innymi Spidimarket i 99%Angel Customs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 5, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2015 (edytowany) Uwaga!!!! Dziś o północy zamykamy rejestrację. Jednak jeśli ktoś z was nie zdąży będzie mógł się normalnie zarejestrować i zapłacić na miejscu z tym że nie dostanie ID-ka z wydrukowanym własnym nickiem ,tyle straty. Edytowano Sierpień 5, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się