Popularny post. 1stChoice Napisano Lipiec 21, 2015 Popularny post. Share Napisano Lipiec 21, 2015 (edytowany) Ponieważ kilka osób powiedziało, że chciało by coś usłyszeć na temat mojego OC'ka więc proszę bardzo :3 Udostępniam jego dane i historie ( historia ma 3 lata i od tego czasu nie jest zmieniana... mimo, że jest słaba i bardzo krótka proszę o wyrozumiałość. Nowa pisana nie będzie. Koniec kropka.). Niestety OC poniżej jest zwykłym szarym kucykiem a jeśli jesteś osobą, która bardzo szybko się nudzi to nie znajdziesz w nim nic ciekawego. Zapraszam do czytania i oglądania! Imię: First Choice Płeć: Ogier Rasa: Pegaz Miejsce urodzenia: Baltimare Cutie Mark: 3 niebieskie gwiazdy. Autobiografia: First Choice urodził się w Baltimare. Ogier kojarzony jest głównie jako kuc pozytywny i wiecznie uśmiechnięty jednakże jego przeszłość nie rysowała się w jasnych barwach. First w bardzo młodym wieku stracił swoich rodziców i dorastał u swojej ciotki wraz ze swoją "siostrą" ( bardzo bliską przyjaciółką, która od najmłodszych lat była dla niego jak rodzeństwo), która również została osierocona- Embrace Note. Od najmłodszych lat ukazywał duże zaciekawienie do otaczającego go świata. Nic dziwnego więc, że bardzo ciekawiła go geografia i wiedza o wszechświecie. Jego znaczek talentu, który przedstawia 3 gwiazdy pochodzi właśnie od jednego z jego największych zainteresowań- astronomii. First otrzymał go podczas obserwowania gwiazdozbiorów przez teleskop- z reguły nikomu się tym nie chwali ponieważ uważa, że można było zdobyć swój znaczek w ciekawszy sposób, tak jak zdobyły go inne kucyki. Z charakteru jest jednostką bardzo pozytywną, unika kłótni i negatywnych emocji- stara się zachowywać przyjazne stosunki z innymi kucykami i lubi wywoływać uśmiech na twarzach innych ( co nie jest dla niego trudne ponieważ posiada wrodzone poczucie humoru). Jednak w jego życiu pojawiły się wyjątki, dla których po prostu nie zawaha się być wredny i niemiły. Czasami trafiają mu do głowy szalone pomysły jednak jako ryzykant lubi je realizować, nie zawsze jednak przemyślawszy ich konsekwencji. Potrafi być bardzo uparty i dąży do celów które sobie postawił. Jest cierpliwy i czasami nawet przesadnie wyrozumiały co nie zawsze wychodzi mu na dobre. Jego najbliżsi przyjaciele uważają go za pozytywnie zakręconego jednak potrafi być poważny, kiedy wymaga tego sytuacja. Nie lubi oszczędzać i bywa nieśmiały. Nie sztuką dla niego jest przespać pół dnia po nocy, która jest jego ulubioną porą dnia i nie chce jej tracić na koszt snu. Z reguły prawdomówny ale potrafi skłamać aby wyjść z niekomfortowej sytuacji. Kocha się przytulać. I spać. First Choice w dalszym ciągu zamieszkuje Baltimare jednak planuje przeprowadzkę do większego miasta. Kiedyś jednym z jego największych marzeń było napisanie własnej książki na temat astronomii, która stanie się popularna i dzięki której będzie bogaty, jednakże jest bardzo zadowolony ze swojego aktualnego życia i odłożył ten cel na dalszy plan. Więcej obrazków: "Siostra" First'a Embrace Note: Inne arty: Spoiler Dziękuję za uwagę i zapraszam do komentowania. Edytowano Październik 31, 2016 przez FirstChoice 11 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Fajna historia, ciekawy charakter.Mogę go przytulić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2015 Fajna historia, ciekawy charakter.Mogę go przytulić? Pewnie, że tak, hugi zawsze mile widziane. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Zgodnie z umowom miałem hejcić.Ale sorry nie moge tego zhejcić poprostu nie da się.Bardzo ciekawa historia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Bardzo pozytywny OCek ^^ Ładnie przedstawiona historia z tymi przerywnikami - rysunkami, podoba mi się. A sama postać też fajna. Czasami takie "proste" postacie są fajniejsze. Proste mam na myśli nie, że słabe, tylko nie takie co walczą, są księżniczkami, demonami, zabiły najgroźniejsze potwory, tylko właśnie takie naturalne. Bardzo lubię i propsuje ^^ Z wyglądu również ładny - fajna kolorystyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Krótko i na temat, ocek bardzo porządnie wykonany - fajnie dobrana kolorystyka, porządna historia i charakterek. Mógłby z powodzeniem wystąpić jako background Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Yaaay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 16, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2015 (edytowany) Nowe giftarty, fanarty i ordery z moim ockiem ^^ Giftart od LovelyCupid1223 http://lovelycupid1223.deviantart.com/ Order od Uszatki: http://xxuszatkaxx.deviantart.com/ Fanart First Choice i Primitive http://beyond-theboundary.deviantart.com/ Dziękuje wszystkim za świetne prace! Edytowano Sierpień 16, 2015 przez 1st 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 16, 2015 Share Napisano Sierpień 16, 2015 Fajny ten twój OC'ek Ciekawa historia i fajnie się czyta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 29, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2015 Dziękuje bardzo za opinie ^^ Oczywiście, że możesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 tl:drDaje zawyżone 8/10 bo moja zazdrosna strona chciała obniżyć za zbyt fajne arty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 30, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2015 tl:drDaje zawyżone 8/10 bo moja zazdrosna strona chciała obniżyć za zbyt fajne arty. 8/10... Innej oceny od Ciebie się nie spodziewałem Ale i tak Cię kocham 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 31, 2016 Autor Share Napisano Październik 31, 2016 Nowy, godny uwagi arcik w wykonaniu @StarostaXD. Proszę o gratulację w stronę autorki. Dzięki jeszcze raz, siostra. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 Oj przestań Dziękuje bardzo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 29.08.2015 at 08:40 Seluna napisał: Świetnie się czyta . Podoba mi się to, że na tle innych "pokrzywdzonych przez los oc" potrafi zachować pogodę ducha. Cóż, widać SĄ takie OCki. Wciąż pamiętam Seluna, jak na jednym forum mi wytykano. Że pokrzywdzona postać, która miała nieszczęście żyć w sierocińcu, a która miała tylko 2 prawdziwe przyjaciółki... Nie może być pogodna i miła postacią. A jednak mimo pokrzywdzeń, jak widać się da Co do Prac Autora... Brawo, OC ładny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMythiri Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 Śliczny rysunek! Strasznie słodki :3 ...naucz... *podziw* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 15, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2017 Mój OC doczekał się wersji 3D w SFM. I mimo, że na modele z tego programu patrzyłem zawsze z przymrużeniem oka to muszę przyznać, że wyszło naprawdę super! Cała chwała za stworzenie modelu skierowana w kierunku użytkownika @thornix. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 16, 2017 Share Napisano Styczeń 16, 2017 historii mi się nie chciało czytać, ale rysunek spoko, także 11/10 PS. Kiedyś mi komciałeś mojego, musiałem się zrewanżowac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twisty~ Napisano Luty 1, 2018 Share Napisano Luty 1, 2018 *kopu kopu* kocham go. *tulituli* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się