Mizaw Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 (edytowany) Witam wszystkich bardzo serdecznie Oglądam MLP od bardzo niedawna ale bardzo mi się spodobało więc postanowiłem dołączyć do tej wielkiej społeczności. Mam na imię Michał a mój rocznik to 1999 Moją ulubioną postacią jest Interesuję się grami komputerowymi oraz Tworzeniem i montażem filmów. Mieszkam w Łodzi. Mam wielką nadzieję ,że pomożecie mi ogarnąć co tutaj jest co i jak Witajcie !! Edytowano Lipiec 25, 2015 przez Mizaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Witam Cię bardzo Serdecznie na tym zacnym forum! Widzę,że o Twój Stosunek do Fluttershy nie muszę pytać. Jaki jest Twój stosunek do metalu/rocka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Lipiec 25, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2015 Osobiście metalu ani rocka nie słucham bardziej gustuje w muzyce elektronicznej oraz dubstepie Aczkolwiek jeżeli nie jest to hard metal to mogę posłuchać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Witam na forum 1. lubisz Sci-fi? 2. Czytasz coś? Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Lipiec 25, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2015 1: Zdecydowanie mój ulubiony gatunek 2: Nie licząc lektur to przeczytałem 2 książki: Assasin Creed Renesans oraz Więzień układu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Witaj! 1.Ulubiona księżniczka? 2.Ulubiony antagonista? 3.Ulubiony odcinek? 4.Ulubiony sezon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Lipiec 25, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2015 (edytowany) Jak pisałem MLP oglądam od niedawna, niestety jestem dopiero na końcówce drugiego sezony. Gdy skończę będę mógł ci odpisać ( Nie za wcześnie zawitałem na forum? ) A co do księżniczki to chyba Nie licząc księżniczek i głównych bohaterek to najbardziej lubię A wy po jakim czasie oglądania mlp zajrzeliście na to forum? Edytowano Lipiec 25, 2015 przez Mizaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie Cześć, a ja jestem Pierwszy, miło mi. Interesuję się grami komputerowymi oraz Tworzeniem i montażem filmów. Filmy? Ciekawe zainteresowanie. Sam coś tam staram się montować ale średnio mi to wychodzi. Mieszkam w Łodzi. Robimy minimeet w manufakturze? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Lipiec 25, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2015 (edytowany) Robimy minimeet w manufakturze? xD Kiedyś będzie trzeba A apropo filmów to mam kanał na yt . Lecz jest jeszcze za mały i za bardzo nie ciekawy aby dawać do niego linka , Kiedyś może dam. (Początki bywają trudne) Na pewno najlepiej wychodzą mi remixy i funny moments. Edytowano Lipiec 25, 2015 przez Mizaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Siema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Lipiec 26, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2015 Siema No cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 No elo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Interesuję się grami komputerowymi oraz Tworzeniem i montażem filmów. Mieszkam w Łodzi. 1. Piotrków pozdrawia serdecznie 2. Gry komputerowe? Jakie? 3. Tworzenie i montaż filmów? Np. jakich? Witam serdecznie i życzę miłego pobytu. Psst, jak chcesz to zaglądaj czasem na Shoutbox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się