JimJoy Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Rekord to bodajże 33 minuty, ale to jest ciągłe bieganie, niezważanie na wrogów, wtapianie się w ściany i ogólne banie systemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Każdą grę można przejść w rekordowo szybkim czasie, ale pojawia się pytanie "Na ciula to komu?". W Amnesii nie widzę najmniejszego sensu, tak jak i w Penumbrze, Falloucie czy innych. Może w CoD, Painkillerze czy innych prostych "mind-grinderach" ma to sens. Ludzi robiących speedruny przez niektóre gry powinno się ustawić pod ścianą, by więcej nie wywoływali kompleksów u normalnych graczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Aha... Ale tak to bez klimatu i przestraszenia się/"odważnego" przechodzenia z kumplami. Do bani. I nie bójcie się Żelaznej Dziewicy, jest do kitu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=M7LvkIyOcGU- krótki filmik, połączenie Amnesi z MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Amnesia według mnie jest jedną z najstraszniejszych gier (oprócz SCP-087b) Jak ktoś lubi tego typu gry, może spróbować zagrać w Penumbrę, od tego samego producenta, nie jest aż tak straszna, ale w niektórych momentach jest nieprzyjemnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizzy (Fkks) Voltner Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Najlepiej zagrajcie w custom story "the small horse" ale uwaga! Roz.......e mózgu gwarantowane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Widziałem jakiś mod do Amnesii, który dodawał Rainbow Dash. Siedziała w jakimś pokoju. W każdym razie, nie grałem, ale widziałem. Dźwięki - 10/10, po prostu mózg rozpier... Grafika - Spoko, mi się podoba. Strach - Z tego co oglądałem, to jest go całkiem sporo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Ja grałem tylko w demo Amnesii. Za pierwszym razem kiedy graliśmy z kumplem, uciekaliśmy na koniec pokoju, a kiedy włączyłem grę 5 min po tym, jak odjechał, pszeszedłem ją w 15 min. Szczerze, czekam teraz bardzo na Amnesia: A Machine for Pigs... Kupuję w dzień premiery i robię let's playa. Na ślepo! Szykuj się macioro, nadchodzę ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 polecą oglądać PewDiePie ;-; gra właśnie w między innymi Amnesię, jak i również w inne gry survival horror, itp. ;-; można się pośmiać i dowiedzieć się o nowych fajnych grach : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nie wiem co jest za mną nie tak, ale jak jeszcze nie było żadnych potworów, to bałem się zbroi, a jak coś działo się ze światłem to dostawałem mini-zawału. W więzieniu przestałem grać, za mocne to było dla mnie, ale potem wróciłem po 2 miesiącach... i grałem tylko w godzinach 23:00-1:00 i to pewnie eksplorując pomieszczenia pełne trupów czyli kostnica, labolatorium, sale tortur i takie tam. Chociarz jak zobaczyłem tego ulepszonego potworka z tasakiem zamiast ręki to nadal panikowałem. Nie wiem jak działa mój mózg, że w tych gorszych etapach gry przestał się bać eksplorować tego nawiedzonego zamczyska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 hehe pamiętam jak się bałem grając w to lecz niestety jak Bro (xD) mnie dorwał to już nie wydawał się taki straszny :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts