PrinceKeith Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 Witajcie. Od jakiegoś czasu zaczęłam tworzyć fanficki. I na dość sporą skalę. Postanowiłam spisać wszystkie opowiadania z mojej głowy. Tak będzie łatwiej. Ale nie za bardzo znam się na oprawie wizualnej i dysku google. Tak więc postanowiłam zatrudnić korektora.Najlepiej kogoś kto się na tym zna. Jego działką głównie będzie sprawdzenie błędów ortograficznych, (mam dysgrafię)zrobienie oprawy wizualnej i pokazanie mi jak działa wymieniony wyżej dysk. To na tyle. Dziękuję za uwagę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 Może nie jestem jakoś mega doświadczony, ale mógłbym chociaż spróbować, bo już trochę wprawy mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 Proszę bardzo: A tak na poważnie, to ja z chęcią bym pomógł, swego czasu trochę się tym zajmowałem więc jakby co to jestem chętny do pomocy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 Swoją drogą dysgrafia nie ma nic co do pisania na komputerze. Polega ona na brzydkim charakterze pisma. Od nieznajomości reguł pisowni jest dysleksja. Wiem, bo mam obie, choć nie wiem za bardzo: skąd. Jeżeli chcesz nauczyć się pisania, zapraszam na serię konkursów literackich Dolara. Jeden akurat trwa: Życzę powodzenia i niech przecinki będą z tobą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 5, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2015 Chodziło o dysortografię. Sorka. Ją też mam. No ten to jak na razie wybieram 1st. Jeśli jednak on zrezygnuje z tej posady to będzie szansa dla innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się