BiP Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 (edytowany) Czas na nowy konkurs Tym razem waszym zadaniem jest zaprojektowanie sukni ślubnej dla różowej księżniczki. Zwycięzca zgarnie tę oto nagrodę Termin jak narazie nieokreślony, a swoje prace moża wysyłać w tym temacie, lub na PW. Styl wykonania prac, dowolny. Zatem powodzenia. Edytowano Sierpień 7, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Walczę z rysowaniem od niecałego tygodnia i jakby co to bardziej będzie pod uwagę sam koncept sukni czy ogólna estetyka wszystkiego itp. ? Boję się ośmieszenie ciut a chętnie bym spróbował Tylko wiadomo proporcje nie zawsze wychodzą oczy itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Moja praca sukienkowa Proszę o umiarkowaną ilość hejtów jakby co. To moja pierwsza Inkscape'owa praca http://zapodaj.net/82aa38607a738.png.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Chyba wezmę udział . Wreszcie sprawdzę, czy umiem rysować, czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 (edytowany) Ekhem... Oto moja praca. Zastanawiam się, czy nie za wcześnie wysyłam. Czy termin za zawsze będzie nieokreślony? ( w tle zaczynają grać dramatyczne skrzypce). Edytowano Sierpień 10, 2015 przez Mandarynka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Nigdy nie jest za wcześnie na rysowanie I bardzo ładna praca! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts