BiP Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Witam, ogłaszam rozpoczęcie konkursu, na najlepsze opowiadanie o Cadance. Nie ma limitu na długość opowiadania, może to być jedna strona, jak i dwadzieścia. Opowiadanie musi być o Cadance. Uniwersum dowolne, świat ludzi, kucyków, albo nawet Harrego Pottera, itd, wasza wola. Termin podam za jakiś czas. Swoje prace, możecie słać tutaj (ukryte w spoiler), lub do mnie na PW, lub gg. Trzy najlepsze prace, zostaną wyróżnione, a ich autorzy zgarną NOWE odznaki, które są już zamówione!!! Wszelkie pytania, proszę słać tutaj, lub PW i proszę nie pisać, że się ktoś zgłasza do konkursu, ponieważ będzie to wiadome gdy otrzymam opowiadanie od danej osoby. Zatem powodzenia w pisaniu!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 14, 2015 Share Napisano Sierpień 14, 2015 Mam pytanie : Czy Cadance musi być bohaterką pierwszoplanową? Mam już pomysł jako taki na opowiadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 14, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2015 Nie, ale musi być obecna, w tym opowiadaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Mogę się dowiedzieć kiedy będą wyniki? Minęły już prawie 2 miesiące, a po konkursie słuch zaginął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 7, 2015 Autor Share Napisano Październik 7, 2015 Z wynikami się wstrzymuję bo nadeszła bodajże jedna praca, to raz, a dwa skasowano nagrody, więc nawet nie miałbym czym nagradzać uczestników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts