Camed Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Ehh, a więc wracam na stare śmieci.Opuściłem to forum bez pożegnania, i nie było to zbyt miłe. Zostawiłem II Turniej Magicznych Pojedynków, i zwyczajnie... zniknąłem. Były to spowodowane sprawami osobistymi (nie, nie powiem tu, co najwyżej na PW), lecz zachowałem się totalnie nie w porządku szczególnie wobec ekipy działu o Twilight (Hoffman, Zegarmistrz, Kapi...) I chcę was tu, publicznie przeprosić.Nie wiem czy będę się udzielał jak dawniej, nie postowałem już dłuugi czas. Ale bakcyl na kucyki został :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Welcome again. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) No siema znowu, Camed xd Edytowano Wrzesień 19, 2015 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (...)zachowałem się totalnie nie w porządku szczególnie wobec ekipy działu o Twilight (Hoffman, Zegarmistrz, Kapi...) I chcę was tu, publicznie przeprosić.Waść, tyś chyba dawno w kask nie dostał. Niby za co? Są rzeczy ważniejsze niż forum. Turniej dał rade, dał, tyle ile pomocy dorzuciłeś tyle wykorzystaliśmy i za to jestem wdzięczny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się