Camed Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 Ehh, a więc wracam na stare śmieci.Opuściłem to forum bez pożegnania, i nie było to zbyt miłe. Zostawiłem II Turniej Magicznych Pojedynków, i zwyczajnie... zniknąłem. Były to spowodowane sprawami osobistymi (nie, nie powiem tu, co najwyżej na PW), lecz zachowałem się totalnie nie w porządku szczególnie wobec ekipy działu o Twilight (Hoffman, Zegarmistrz, Kapi...) I chcę was tu, publicznie przeprosić.Nie wiem czy będę się udzielał jak dawniej, nie postowałem już dłuugi czas. Ale bakcyl na kucyki został :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayashi Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 Welcome again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 (edited) No siema znowu, Camed xd Edited September 19, 2015 by Niklas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 (...)zachowałem się totalnie nie w porządku szczególnie wobec ekipy działu o Twilight (Hoffman, Zegarmistrz, Kapi...) I chcę was tu, publicznie przeprosić.Waść, tyś chyba dawno w kask nie dostał. Niby za co? Są rzeczy ważniejsze niż forum. Turniej dał rade, dał, tyle ile pomocy dorzuciłeś tyle wykorzystaliśmy i za to jestem wdzięczny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts