Amet_Silver Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 GG: 54107884 (Pisać o rp albo jak coś)Imię: AmetRasa: PegazPłeć: KlaczWiek: 16 latWygląd: Biała sierść. zielona grzywa i oczka. charakterystyczny czerwony pyszczek i rana na prawym policzku, prawdopodobnie po sztylecie.Rodzina: Siostra: Fektus Orientacja: Klacze i OgieryStatus: WolnaUmiejętności:4/4 ogierów stwierdziło że jest ładna :/Mocne Strony: PrzyjacielskaLubi torurować innych :/Słabe Strony:Po alkoholu traci świadomość (nawet po kilku łykach)CM: Czarny orzeł z krwawiącym sercem, symbolizuje ranienie innych fizyczne i przychiczne. Historia (w skrócie bo nie chce mi się teraz tego opisywać): Zyła samotnie w wielkim domu, opiekunka wysłała ją na dwór aby się pobawiła, zaczeli jej dokłuczać, dostała swój CM, rodzice prawili jej kazania, uciekła z domu na około 10 lat, wróciła i zaszła do ponyville gdzie poznała krzycha który odmienił jej życie.Galeria:V te dwa od Kiteczka107^ By ~ Tosty3000^Jeśli jest z tym jakiś problem proszę o powiadomienie mnie na pw^ 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Te kucykowe +18 to nawet nie wyszło najgorzej.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Ej, ten OCek mi się serio podoba. Mimo paru rzeczy, przez które się zaczęłam śmiać na głos to spoko opis. Śliczny wygląd i widzę, że bardzo nadaje się na clopy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Wrzesień 25, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2015 ;-; Czemu wszyscy chco dymać mojo Amet? ;-; Ona może wam sie nadawać na clopy ale ma zakaz bo jest z ogierem który nie uznaje noncannon (Jak by co mam więcej OC ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Na forum raczej niewiele osób, bo większość jest anty-clopowa ^^ Ale nie bój się, nie będę wykorzystywać jej do clopów jeżeli masz jakieś z nią i tym ogierem to możesz na pw posłać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Wrzesień 25, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Nie mam i tak czy siak nie dam bez jego zgody. On jest też anty-clopowy ;-; Długo by opowiadać przez różne rp, mnóstwo ich kłótni i w ogóle. Z tych rp powstała by niezła telenowela xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Oh Więc obędzie się bez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Wrzesień 25, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2015 nie płacz i sprawdz pw x3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gronek Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 (edytowany) Wszedłem z nudów, ciekaw na co trafię.Jestem tak zaskoczony, że piszę pierwszy post poza offtopem.Ocek całkiem ładny, trzymałbym w domu do miziania czy coś. Tak jak historię rzadko czytam, to taką historię przeczytałbym choćby miała 5 stron. Oc mnie naprawdę zainteresowało wyglądem i cechami. Jeśli inne Oceki będą miały podobnie...rzadko spotykane cechy (A przynajmniej ja, wchodząc tutaj raz na 2 tygodnie, nie widzę nic ciekawego, a jednocześnie nie przesadzonego), to historię warto jakośtam rozpisać, naprawdę...No, chyba że nie masz pomysłu, ale i tak historia mogłaby być dłuższa.8/10 bo fajnie wygląda (Gronki nie umiejo oceniać), zniewoliłbym do miziania.Groniuś out. Edytowano Wrzesień 26, 2015 przez Gronkling 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Wrzesień 25, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Nie ma niewolenia jej .3. Ona jest tylko moja i jej plot też x3 https://www.facebook.com/AmetSilver .3. To se lajki pozbieram i bede fejmem xDPosty zostały połączone.Nie piszemy posta pod postem, jeśli od napisania poprzedniego posta nie upłynęły 24h. Używaj opcji edycji posta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Za clopy jedno winno się czynić. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Wrzesień 26, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Jak ktoś lubi clopić to mu nie zabronisz Pogódź sie z tym i ich olej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 (edytowany) Nie spodziewałem się hiszpańskiej inkwizycji Edytowano Wrzesień 26, 2015 przez bolish77 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.., Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Nikt nie spodziewał się Hiszpańskiej Inkwizycji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 OCek ogólnie ok i spoko ale za te +18 należy się strzał w tył głowy z rewolwera Smith & Wesson 500 ( ͡° ͜ʖ ͡°). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Rysunel clop i ship Bardzo ładne. Serio niezły ocek. Krzychu to niebieski rożek? Masz może w planach ficka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Wrzesień 27, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Niebieski Jednoróg to GentleDrop. Był narzeczonym Amet w rp ale ten kto prowadził jego postać przestał się udzielać więc jest że on ją zostawił. Ficki pisałem już dwa i oba były słabe. Mogę napisać na bezie rp które grałem ale do tego potrzebuję zgody innych osób i przypomnieć sobie jak to było bo gram nią od około 4 miesięcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Listopad 28, 2015 Autor Share Napisano Listopad 28, 2015 Tak btw. To jest Krzycholden :3 Czerwony rożek xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 (edytowany) <grzebie w starych OC> Czerwony pyszczek znaczy wiecznie zakatarzona. Albo pijana? Może stąd ta osłabiona wytrzymałość. Zupełnie jak ja, w sensie z tym katarem oczywiście! W zimę przeziębiony, w lato uczulony. Miałem na święta taką postać w PonyTown, tylko że będąc arystokratką już nią pozostała. Motyw zabarwionego pyszczka fajnie wygląda też u - jakże znanego - Mustanga z Dzikiej Doliny: Spoiler Sporo godnych artów jej się dostało. Edytowano Lipiec 1, 2017 przez Favri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 1 minutę temu, Favri napisał: Motyw zabarwionego pyszczka fajnie wygląda też u - jakże znanego - Mustanga z Dzikiej Doliny Zabarwiony tak pyszczek to zwyczajne odmiany występujące u koni i jest dość częste w naturze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 1 minutę temu, PervKapitan napisał: Zabarwiony tak pyszczek to zwyczajne odmiany występujące u koni i jest dość częste w naturze W sumie racja, może źle napisałem: Z tych bardziej znanych zabarwionych pyszczków 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się