Kot of Eden Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Więc stwierdziłam ze pomęczę ludzi zdjęciami moich bargrołów bo czemu nie I jak ktoś, coś do poprawy znajdzie, albo będzie miał dobre wzkazówki co to bazgrania to piszcie Dzisiejsza luna Kratka bo Podstawy Przedsiębiorczości Enjoy 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Kratka bo Podstawy Przedsiębiorczości Czyli nie tylko ja miałem totalną olewkę na podstawy przedsiębiorczości? Super : 3 Bardzo ładny szkic jak na zeszycik. Masz coś więcej? Posiadasz DeviantArta? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Wrzesień 29, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2015 (edytowany) Pewnie że posiadam http://saphirecat11.deviantart.com Łapaj linka A poza tym nasze podstawy przedsiębiorczości wyglądają tak że ogladamy filmy Ale w sumie można rysować I w sumie mam toco prawda nie kucykowe i rysowane w domu ale też coś Edytowano Wrzesień 29, 2015 przez Saphire 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Pewnie że posiadam http://saphirecat11.deviantart.com Łapaj linka A poza tym nasze podstawy przedsiębiorczości wyglądają tak że ogladamy filmy Ale w sumie można rysować Już Cię znalazłem i dałem watcha ^^ Nie zauważyłem linka w sygnaturze. Na prawdę masz cudne prace!Zmieniając lekko temat to moje PP wyglądało tak samo. Większość lekcji to były filmy Głównie więc także sobie rysowałem/ewentualnie pisałem SMS/grałem w coś... a i tak skończyłem z najlepszą oceną na koniec roku xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Wrzesień 29, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Ciekawe czy u mnie tez tak będzie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Ciekawe czy u mnie tez tak będzie XD Jak lanie wody na sprawdzianach i kartkówkach nie sprawi Ci problemu tak jak mi to żaden problem Tak by the way, robisz commisze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Wrzesień 29, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2015 tak robię Nie sprawia mi to zbytnio problemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Hej hej!Bardzo ładne prace muszę przyznać! Szkoła dobra wspomaga twoje talenty widzę Devianta ogarnę potem a tutejsze rysunki bardzo mi się podobają Bardzo delikatny styl przy wykonaniu Luny co mi przypadło do gustu ^^Czekam na kolejne prace! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Więc codziennie po kartceMój zeszyt będzie sławny 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) Uczyć się a nie mazać po zeszycie! Oczywiście sobie żartuje, a sądząc po temacie lekcja niezbyt ciekawa. Sam kiedy słucham muszę czymś zając ręce, a twoje zrobiły dziś kawał świetnej roboty, naprawdę ładnie. Te szkice wydają się być bardzo przestrzenne. - oto największy atut. Edytowano Październik 1, 2015 przez WilkU 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Październik 5, 2015 Autor Share Napisano Październik 5, 2015 Dzięki Na razie nie mam zeszytowych bazgrołów bo zapalenie krtani i nie ma mnie w szkole a tak to w nim nie rysuję bo za szybko kartki się kończą Ale zrobiłam dwa atry z EQG Friendship Games, ale są w temacie z digitalami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Listopad 16, 2015 Autor Share Napisano Listopad 16, 2015 Whoaa, dawno mnie tu nie było,czas wskrzesić to miejsce ^>^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Grudzień 8, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2015 Nadal żyję Nadal wrzucam rysunki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Grudzień 9, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2015 Zamiast rysuku dzisiaj to Losowanie świąteczne Jka ktoś chce wziąć udział to zaraczam na fb, albo DA http://saphirecat11.deviantart.com/journal/Swiateczne-Losowanie-577047351 https://www.facebook.com/szafirowawypalaoczy/posts/426885247510915 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się