Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Hello everypony! Nazywam się Paweł , mam 16 lat (almost 17).Mieszkam w Tczewie (bardzo blisko Gdańska).Lubię oglądać anime , grać w różne gry komputerowe , czytać książki , rysować itd. Jestem tutaj od wtorku i bardzo miło było by mi poznać ludzi z community. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Hi hay hallo!!! Mam kilka pytań:-Ulubiony kuc?-Ulubiony antagonista?-Ulubiony kuc tła? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Hi hay hallo!!! Mam kilka pytań:-Ulubiony kuc?-Ulubiony antagonista?-Ulubiony kuc tła? Heyy 1.Pinkie Pie2. "Stara" Luna3.Skoro Pinkie już jest to Flutter Shy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Siemaneczko. Ja też mam kilka pytań:Jak dostałeś się do fandomu?Jak podoba ci się serial?Pozdrawiam i życzę powodzenia na forum(Pinkie na szczęście) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Paweła wita Pawełeł Imiennik tylko po drugiej stronie polski Mam nadzieję że Ci się u nas spodoba!Dobre zainteresowania bo podobne też do moich A nie pochwalisz się jakimiś rysuneczkami?Ja tak wrzucę pytanka od siebie:1. Ulubiony gatunek muzyczny? Ulubiony zespół?2. Czytasz/czytałeś jakieś fajne fan fici? Ulubiony?3. Czy to że Pinkie jest twoją ulubioną postacią jest jakoś nacechowane emocjonalnie?Pozdrawiam i baw się tu dobrze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Elo, elo1.ulubiony antagonista? 2. Co sądzisz o postaci dr. House'a?3. Chcemë le so zażec? 4. Piszesz/rysujesz?5. W co grasz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Siemaneczko. Ja też mam kilka pytań:Jak dostałeś się do fandomu?Jak podoba ci się serial?Pozdrawiam i życzę powodzenia na forum(Pinkie na szczęście)1.Umm, parę lat temu bardzo lubiłem serial (2011-2012) byłem na konwencie i był panel o MLP:FM , wtedy dopiero dowiedziałem się o istnieniu community.Teraz jak wróciłem oglądając sezon 4 i 5 pomyślałem że fajnie było by dołączyć.2.Bardzo lubię MLP , czasem podchodzę do niego zbyt emocjonalnie ale kocham ten serial Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Paweła wita Pawełeł Imiennik tylko po drugiej stronie polski Mam nadzieję że Ci się u nas spodoba!Dobre zainteresowania bo podobne też do moich A nie pochwalisz się jakimiś rysuneczkami?Ja tak wrzucę pytanka od siebie:1. Ulubiony gatunek muzyczny? Ulubiony zespół?2. Czytasz/czytałeś jakieś fajne fan fici? Ulubiony?3. Czy to że Pinkie jest twoją ulubioną postacią jest jakoś nacechowane emocjonalnie?Pozdrawiam i baw się tu dobrze 1. Zespoły hmm może Florence and the machine , nie lubuję się w zespołach.Ale lubie wiele gatunków muzyki np. House , progressive , pop , rock , czasem nawet ponystep lub chillstep.2. Niestety nie , ale zamierzam zabrać się za nie.Możesz jakieś polecić? 3.Tak, nie chcę się na ten temat rozpisywać bo to by zajęło zbyt dużo miejsca , chętnie mogę o tym napisać innym razemPs. Widzę gif z forsenem , też jestem fanem profesjonalnego childish card gamer'a Kappa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Masz 16 lat i jeszcze oglądasz takie bajki ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDNooooo , żal co 8) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Jak się czujesz gdy pomidor spada Ci z kanapki?Śpisz z jakimś pluszi? :3Narysiasz mi poni?Zjesz ze mną kebaba? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Elo, elo1.ulubiony antagonista?2. Co sądzisz o postaci dr. House'a?3. Chcemë le so zażec?4. Piszesz/rysujesz?5. W co grasz?Hey 1.Discord/Luna(jeśli jeszcze można nazwać ją natagonistką w co wątpię)2.Jeśli chodzi o tego dr. House'a o którym myślę , to uważam go za ciekawą postać , uwielbiam jego humor 3. You wut m8? nie chce mi się googlować 4.Rysuję , zabieram się za pisanie ale wątpię w moje zdolności pisarskie.5.LoL , GW2 , HS , OSU! , ostatnio Wiedźmin 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Jak się czujesz gdy pomidor spada Ci z kanapki?Śpisz z jakimś pluszi? :3Narysiasz mi poni?Zjesz ze mną kebaba? 1.Najgorsze uczucie w życiu , dlatego nigdy nie jem kanapek z pomidorem poza domem.2.Niestety nie ;-;3.Kto wie 4. Anytime 8) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Cześć :3 Widzę main Annie... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Siemanko Widzę że mnie uprzedzili i już zasypali cię pytaniami, więc łapej tylko jedno-Grywasz może w karty? Chodzi mi bardziej o coś pokroju Hearthstona czy magiciPowodząka w fandomie ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Siemanko Widzę że mnie uprzedzili i już zasypali cię pytaniami, więc łapej tylko jedno-Grywasz może w karty? Chodzi mi bardziej o coś pokroju Hearthstona czy magiciPowodząka w fandomie ^^Hey Uwielbiam Hearthstone'a i karcianki , ale obecnie grywam tylko w HS'a. Dziękuję bardzo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Cześć :3 Widzę main Annie... Hey Tak , champion balansu i szczytu skilla 8) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Cześć. Serio w Tczewie ? Ja też 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Cześć. Serio w Tczewie ? Ja też Hey Nie spodziewałem się Tczewianina na forum , miło mi poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Witaj miło poznać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Witaj miło poznać Hej , mi również miło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Hey Tak , champion balansu i szczytu skilla 8)No to w grze byśmy się nie polubieli. Z tego co widzę lubisz władać ogniem, zaś moim mainem jest lodowy kurczak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 1. Zespoły hmm może Florence and the machine , nie lubuję się w zespołach.Ale lubie wiele gatunków muzyki np. House , progressive , pop , rock , czasem nawet ponystep lub chillstep.2. Niestety nie , ale zamierzam zabrać się za nie.Możesz jakieś polecić? 3.Tak, nie chcę się na ten temat rozpisywać bo to by zajęło zbyt dużo miejsca , chętnie mogę o tym napisać innym razemPs. Widzę gif z forsenem , też jestem fanem profesjonalnego childish card gamer'a KappaWidzę zróżnicowane zainteresowania ^^ Ciekawe wybory przyznam Huhu zawsze chętnie Mimo że jakimś weteranem nie jestem to chętnie polecę. Tylko zależy w czym gustujesz. "My little Dashie" to zawsze świetna przygoda emocjonalna na początek. Przygotuj sporo chusteczek. Na łzy jakby co a nie no.. Szczerze poleciłbym wszystko co czytałem ostatnio ale ja jestem typem co się lubi emocjonalnie katować smutnym stuffem. "Past Sins" to jedna z najlepszych książek mojego życia. Jeden z najpopularniejszych fan ficów przy okazji. Przygoda emocje wszystko... "Eternal" - dylematy bardziej życiowe emocjonalne. Wina wybaczenie miłość przezwyciężająca wszystko. Najpiękniejsza historia jaką poznałem i nie czuję że istnieje coś lepszego z [sad] książek.Tamte dwa fici mają około 500 stron to uważaj jakby co... Jeden 60+ stronicowy fic który wstrząsnął mną to "Things we leave behind". Piękne po prostu piękne." Eternal" i "Things we leave behind" są tylko w wersji angielskiej ale wnioskuję że to nie jest dla Ciebie problem skoro oglądasz największego klauna ( ͡° ͜◯ ͡°) jak gra w karty dla dzieci Miło spotkać kogoś kto też lubi marnować czasem wieczory przy spamowaniu dank memesów i słuchaniu największego canceru internetu Co do 3. pytania to chętnie bym kiedyś usłyszał odpowiedź to pisz śmiało do mnie czy gdziekolwiek tam jak masz ochotę i czas Welcome to the right Dongerhood 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 No to w grze byśmy się nie polubieli. Z tego co widzę lubisz władać ogniem, zaś moim mainem jest lodowy kurczak Anivia? Hmm, moim mainem jest Annie ale mam wiele second mainów , praktycznie wszystkie popularne midy typu: Ahri , Leblanc , Syndra itp.Czemu byśmy się nie polubili w grze? Mam też Frostfire Annie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Kiedy ludzie grają w Lola 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Widzę zróżnicowane zainteresowania ^^ Ciekawe wybory przyznam Huhu zawsze chętnie Mimo że jakimś weteranem nie jestem to chętnie polecę. Tylko zależy w czym gustujesz. "My little Dashie" to zawsze świetna przygoda emocjonalna na początek. Przygotuj sporo chusteczek. Na łzy jakby co a nie no.. Szczerze poleciłbym wszystko co czytałem ostatnio ale ja jestem typem co się lubi emocjonalnie katować smutnym stuffem. "Past Sins" to jedna z najlepszych książek mojego życia. Jeden z najpopularniejszych fan ficów przy okazji. Przygoda emocje wszystko... "Eternal" - dylematy bardziej życiowe emocjonalne. Wina wybaczenie miłość przezwyciężająca wszystko. Najpiękniejsza historia jaką poznałem i nie czuję że istnieje coś lepszego z [sad] książek.Tamte dwa fici mają około 500 stron to uważaj jakby co... Jeden 60+ stronicowy fic który wstrząsnął mną to "Things we leave behind". Piękne po prostu piękne." Eternal" i "Things we leave behind" są tylko w wersji angielskiej ale wnioskuję że to nie jest dla Ciebie problem skoro oglądasz największego klauna ( ͡° ͜◯ ͡°) jak gra w karty dla dzieci Miło spotkać kogoś kto też lubi marnować czasem wieczory przy spamowaniu dank memesów i słuchaniu największego canceru internetu Co do 3. pytania to chętnie bym kiedyś usłyszał odpowiedź to pisz śmiało do mnie czy gdziekolwiek tam jak masz ochotę i czas Welcome to the right Dongerhood Z pewnością sprawdzę te fanfici , bardzo dziękuję za polecenie Tak, istna clown fiesta 8) Z angielskim sobie poradzę , już parę książek zdążyłem przeczytać no i ofc spamowanie czatu jest bardzo edukacyjne Pewnie napiszę do ciebie ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się