Skocz do zawartości

[Rekrutacja] A może właśnie Ty chciałbyś zostać Opiekunem Octavii?

Recommended Posts

Po raz 64758645748591.... ;_______;

*ekhem*

Ogłaszam rekrutację na opiekuna Octavii!

Chcesz podjąć się tej pracy? Masz pomysły, czas i chęci?
Więc nie ma żadnej przeszkody! Możesz spróbować!
Jednak poczekaj chwilę..!
Zanim zaczniesz pisać podanie zapoznaj się z tą oto ścianą tekstu~

Wszelkie wymagania są takie same jak poprzednio, jednak wstawiam go dla przypomnienia

FAQ

Regulamin:

Odkryj ukrytą treść
1. Przede wszystkim podanie ma nie łamać regulaminu ani działu, ani tego forum.
2. Podanie nie ma zawierać mniej niż 2 zdania.
3. Tylko jedna osoba może być opiekunem. To chyba jasne?
4. Osoba, która dostanie posadę nie powinna się chwalić na wszystkie strony
5. Jeśli opiekun otrzyma kilkukrotne ostrzeżenia i nie zareaguje na nie, może stracić posadę, bez szansy odzyskania jej
6. Każdy uczestnik rekrutacji ma się zapoznać z FAQ
7. Osoba, która dostanie posadę nie jest wyższa w rankingu niż avatar działu
8. Opiekun Octavii nie może bluźnić przeciwko avatarowi

Wymagania:

Odkryj ukrytą treść
1. W miarę dobra ortografia. No bo błagam Octavia nie stawia błędów gdzie popadnie
2. Przynajmniej dwa tygodnie pobytu na forum i żeby owy użytkownik miał więcej niż 15 postów
3. Znajomość regulaminu działu i forum
4. Aktywność w dziale (w tym tworzenie nowych zabaw, dyskusji etc.)
5. Jakiekolwiek pojęcie o muzyce

Obowiązki:

Odkryj ukrytą treść
1. Pomoc avatarowi w prowadzeniu działu, zwłaszcza, że ja bardzo jej potrzebuję ze względu na to że moje zdrowie nie raz mi nie pozwala na aktywność w tym miejscu.
2. Tworzenie nowych zabaw, dyskusji, odpowiadanie w zapytajkach etc. Czyli inaczej aktywność działowa.
3. Godna reprezentacja Kącika Muzycznego

Możliwości:

Odkryj ukrytą treść
1. Noszenie specjalnej odznaki
2. Używanie kolorku (oczywiście z odpowiednią zgodą)
3. Zastępowanie avatara, w razie urlopu
4. Zawsze można zrezygnować, jeśli komuś się znudzi
5. Prowadzenie wszelkich zabaw i dyskusji
6. Odpowiadanie w zapytajce
7. Ocenianie w konkursach i eventach działowych
  Odkryj ukrytą treść

Uwaga!
Opiekun Octavii nie ma kolorowego nicku, ani dostępu do stref tylko dla moderatorów.

Od Opiekuna Octavii oczekuję przede wszystkim aktywności i współpracy, bo muszę przyznać, że do tej pory nie natrafiałam na takie osoby. Mam nadzieję, że taka osoba jednak się znajdzie.
Liczę na was misiaczki! c:

I BŁAGAM ZAPOZNAJCIE SIĘ Z TYM CO JEST WYŻEJ BO JAK CZYTAM NIEKTÓRE PODANIA, KTÓRE MAJĄ PO KILKA ZDAŃ TO MNIE COŚ TRAFIA...

W razie pytań proszę pisać w tym temacie.

Nabór oficjalnie otwarty!

Termin upływa 19. 10. 2015 o godzinie 23.59!

Powodzenia!

Edytowano przez Szeregowa WWhite Fox

Hm... a co się stało z poprzednim opiekunem? Z tego co wiem był nie dawno wybierany.

Chciałbym i tym razem złożyć podanie ale mam za wielkiego pecha i nigdy mi się nie udaje i tak jeśli chodzi o takie sprawy. ;-; Więc tylko powodzenia dla kandydatów!

Edytowano przez FirstChoice

Dnia 7.10.2015 o 17:42, FirstChoice napisał:

Hm... a co się stało z poprzednim opiekunem? Z tego co wiem był nie dawno wybierany.

Chciałbym i tym razem złożyć podanie ale mam za wielkiego pecha i nigdy mi się nie udaje i tak jeśli chodzi o takie sprawy. ;-; Więc tylko powodzenia dla kandydatów!

Zgłoś się, naprawdę warto. c:

Co do Discordii... Przestała mi w ogóle odpisywać jak i w ogóle wchodzić na forum. Nie mam z nią kontaktu od wakacji więc...

A jeśli wyślę podanie prawie identyczne do wszystkich z poprzednich rekrutacji, w których się nie udało, to nic się nie stanie? :v Dość sporo się rozpisywałem i nie wiem czy jest sens pisania podania od początku jak w sumie dużo się nie zmieniło :< ( opiekuni dość szybko się wykruszają).

Edytowano przez Pierwszy

Dnia 22.10.2015 o 16:54, Pierwszy napisał:

A jeśli wyślę podanie prawie identyczne do wszystkich z poprzednich rekrutacji, w których się nie udało, to nic się nie stanie? :v Dość sporo się rozpisywałem i nie wiem czy jest sens pisania podania od początku jak w sumie dużo się nie zmieniło :< ( opiekuni dość szybko się wykruszają).

Postaraj się w jakiś sposób urozmaicić swoje podanie, jeśli nie dasz rady przyślij to co możesz.

Od razu mówię, że za czasów pierwszej rekrutacji podania były naprawdę długie, w tym momencie tego u kandydatów niestety brak. Pisanie podań na temat, spełniających wszelkie warunki to też znak na to, że osoba kandydująca umie się wysłowić i będzie sobie dobrze radzić w tworzeniu własnych zabaw itd. Zresztą, nie patrzę tylko na samo podanie ale na jakość pisanych postów.

• 3 weeks later...
  Dnia 9.11.2015 o 16:44, Szeregowa WWhite Fox napisał:

To właśnie ty mi nie odpisujesz od dłuższego czasu i w ogóle nie wiem o co chodzi :")

Expand  

Odpisałem jakoś tydzień temu i do tej pory nie dostałem odpowiedzi.

@Edit a no rzeczywiście jest :_: Dlaczego nie dostałem powiadomienia? Przepraszam...

Edytowano przez Pierwszy

Dnia 9.11.2015 o 16:45, Pierwszy napisał:

Odpisałem jakoś tydzień temu i do tej pory nie dostałem odpowiedzi.

@Edit a no rzeczywiście jest :_: Dlaczego nie dostałem powiadomienia? Przepraszam...

Expand  

Witaj na forum :) Polecam sprawdzanie skrzynki przy każdym logowaniu. Swoją drogą, od jakiegoś czasu powiadomienia działają... dziwnie. Dostałem jedno z września :crazytwi2:

Dnia 9.11.2015 o 16:57, Triste Cordis napisał:

Witaj na forum :) Polecam sprawdzanie skrzynki przy każdym logowaniu. Swoją drogą, od jakiegoś czasu powiadomienia działają... dziwnie. Dostałem jedno z września :crazytwi2:

Expand  

Wszystko wcześniej mi działało normalnie... to pierwszy taki przypadek. Jeszcze raz sorka za niedopatrzenie :-;

• Utwórz nowe...