Servant Saber Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Dziękuję za tyle repkuf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Dziękuję mojej mamie, za to że robiła mi pyszną zupkę! Dziękuję mojej nauczycielce matematyki, co myśli, że danie biol-chemowi rozszerzonej matematyki to dobry pomysł! Może kiedyś te jedynki mnie zmotywują! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Serdeczne podziękowania dla sąsiada, który ma "wygwizdane" na to, że dwoje innych sąsiadów ma małe dzieci. Serwuje im znakomity "beat" nap#ąc dłutem od 8 do 19. Na bank zostaną DJami. A żebyś rąbnął sobie w palec tym cholernym młotkiem... młotku :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Oh dziękuję,dziękuję,spasiba Bolish za pomoc.Bez ciebię bym sobie nie poradził xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Ja dziękuje mojemu dziadkowi! Na pewno właśnie przegląda kucykowe fora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się