Akiria Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Używam zazwyczaj ciemnego stylu, i nie ma z nim żadnych problemów. Gdy weszłam dzisiaj na forum, styl z ciemnego był zmieniony na jasny (pomimo tego, że zawsze przy włączaniu strony ładował mi się ciemny), a po przełączeniu pokazuje się takie okienko: Taka wiadomość nie wyświetla się przy żadnym innym stylu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Czarny styl jest do poprawienia. Zajmę się tym po pracy 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Dodatkowo na czarnym stylu (Nie wiem, czy nie na każdym) Okienko do wpisywania odpowiedzi jest wąskie na jedną linijkę i pisze automatycznie szarym na białym tle, co jest poważnym utrudnieniem, gdyż zlewa się i to ostro. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 55 minut temu Serox Vonxatian napisał: Dodatkowo na czarnym stylu (Nie wiem, czy nie na każdym) Okienko do wpisywania odpowiedzi jest wąskie na jedną linijkę i pisze automatycznie szarym na białym tle, co jest poważnym utrudnieniem, gdyż zlewa się i to ostro. To też wina niedostosowania czarnego stylu do IPB4.1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 55 minut temu Serox Vonxatian napisał: Dodatkowo na czarnym stylu (Nie wiem, czy nie na każdym) Okienko do wpisywania odpowiedzi jest wąskie na jedną linijkę i pisze automatycznie szarym na białym tle, co jest poważnym utrudnieniem, gdyż zlewa się i to ostro. Też tak mam, strasznie trudno przez to pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Jak wyżej. Będzie poprawione, jak już Sip będzie się zajmować czarnym stylem ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 4 godziny temu Niklas napisał: Jak wyżej. Będzie poprawione, jak już Sip będzie się zajmować czarnym stylem ;p Dzięki, po prostu chciałem zwrócić uwagę na to, by nie było że nie zauważył, albo coś. Jak się tym zajmie, to siedzę i gapię się w poszukiwaniu poprawek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts