Elizabeth Eden Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Może coś już o tym było, ale mam problem. Jeszcze zniosłabym te dźwięki, jeśli mogłabym je wyłączyć. Niestety odhaczyłam je w ustawieniach, ale kiedy mam słuchawki i tak irytująco dzwoni mi za każdym razem jak dostanę wiadomość. Czy mogę prosić o naprawienie tego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 2 minuty temu Elizabeth Eden napisał: Może coś już o tym było, ale mam problem. Jeszcze zniosłabym te dźwięki, jeśli mogłabym je wyłączyć. Niestety odhaczyłam je w ustawieniach, ale kiedy mam słuchawki i tak irytująco dzwoni mi za każdym razem jak dostanę wiadomość. Czy mogę prosić o naprawienie tego? Powiadomienia -> Ustawienia powiadomień -> http://prntscr.com/8wrahj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Październik 29, 2015 Autor Share Napisano Październik 29, 2015 Ale ja właśnie mam to odhaczone. Nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Spróbuj odświeżyć pamięć podręczną przeglądarki. Jeśli to nie pomoże to zgloszę problem do IPS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Październik 29, 2015 Autor Share Napisano Październik 29, 2015 (edytowany) Wydaje mi się, że to zrobiłam, skoro wyczyściłam na szybko komputer CCleanerem. Nic. Jeśli jestem na innej karcie, a na forum ktoś mi coś np. napisze, to dźwięk jest "włączony". Edytowano Październik 29, 2015 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Okej, to zgłoszę to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts