Crystal Dashie Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Jak myślicie? Ile CMC (Cutie Mark Crusaders/Znaczkowa Liga) mają lat? Ja myślę że ok. 10, bo ja tyle mam, i jestem do nich zachowaniem trochę podobna xD I widziałam również obrazek który mnie ,,zainspirował", żeby myśleć o tym, ile mają lat. Oto ten obrazek: Przedstawia on Mane 6 gdy były małe, i piszę, że miały 8 - 10 lat. A że CMC są w tej samej klasie, muszą mieć tyle samo lat. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Tematów o wieku już tyle było,że już każdy wie ile. Na pewno nie więcej niż 10 chociaż nie wiadomo jaki jest w Equestrii system szkolnictwa to może z 12. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Tak między 10 a 13,to też zależy kiedy bo nie wiadomo ile lat minęło przez 5 sezonów :P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Właśnie teraz Rapid napisał: Tak między 10 a 13,to też zależy kiedy bo nie wiadomo ile lat minęło przez 5 sezonów :P Jakieś 2, lub 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 No no bo były dwa odcinki z zimą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Właśnie teraz Rapid napisał: No no bo były dwa odcinki z zimą I wyścigiem liści, gala galopu, noc koszmarów, itd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Dwa razy wyścig liści? No proszę muszę nadrobić ten 5 sezon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Listopad 8, 2015 Autor Share Napisano Listopad 8, 2015 5 godzin temu pepeh napisał: Dwa razy wyścig liści? No proszę muszę nadrobić ten 5 sezon. Nie było 2 razy wyścigu liści, znam wszystkie odcinki 5 sezonu ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) 11 minut temu FlutterDash1006 napisał: Nie było 2 razy wyścigu liści, znam wszystkie odcinki 5 sezonu A w "Tanks for the Memories" był przecież wyścig liści i to na samym początku. Edytowano Listopad 8, 2015 przez turbo638 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Właśnie teraz turbo638 napisał: A w "Tanks for the Memories" był przecież wyścig liści. Właśnie o niego mi chodziło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 A nie no odcinek z tankiem oglądałem,chyba będę musiał jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Listopad 9, 2015 Autor Share Napisano Listopad 9, 2015 8.11.2015, 13:57:24 turbo638 napisał: A w "Tanks for the Memories" był przecież wyścig liści i to na samym początku. aaa nie wiedziałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts