Efei Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 (edytowany) Z góry proszę o przeniesienie tematu jeśli okaże się napisany w niewłaściwym miejscu lub niepotrzebny. Powiem krótko: Nigdzie nie zauważyłam tematu, w którym można by się podzielić zabawnymi tzw. "uwagami pisemnymi". Pewnie już wiecie o co chodzi. "Uczy się na lekcji", "śpiewa na lekcji muzyki", "klasa chodzi po klasie i nie wraca uwagi na moje uwagi", "uczeń suszy skarpetki na lekcji historii"... Edytowano Listopad 18, 2015 przez Efei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 Mój kolega raz dostał uwagę pt.: ,,Uczeń śpiewa na lekcji muzyki'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 Naraził życię kolegi -5 pkt xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 O przypomniało mi się jeszcze.Podpalił włosy koleżance xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 "Uczeń przyłapany na używaniu ściąg zjadł je". 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 "Uczeń zdewastował drzwi od damskiej szatni do wychowania fizycznego i wszedł do środka" Miłość nie zna granic xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 Nie pamiętam dokładnie jak brzmiała ta uwaga, ale chyba coś takiego: "Uczeń wjechał na koszu do segregacji odpadów do klasy i jeździł po niej w kółko" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 mój kumpel dostał uwagę mniej więcej takiej treści "Patryk powiedział do kolegi: Chyba cię koń spłodził" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 Dostaliśmy kiedyś z kumplami taką grupową uwagę: "Na lekcji wf oddają pokłony koledze, mówiąc że czczą go jak boga" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 2 godziny temu Major Degtyarev napisał: O przypomniało mi się jeszcze.Podpalił włosy koleżance xd Nie mogłeś edytować poprzedniego ... U mnie kiedyś było: Jan Kowalski i Andrzej Nowak wyrwali drzwi z futryną. - Oczywiście poszedł jedynie zawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 "Przeszkadzała w sprawdzaniu listy" Podstawówka, informatyka. A ja tylko pomagałam koleżance usunąć wyskakujące okienko. Nauczycielka nieprzyjemna, raz mówi, że trzeba pomagać, a jak się pomaga, to z problemem do niej. Chyba w końcu mi tego nie wpisała, ale miała mnie przepytać (to akurat żaden problem) i przez kilka minut stałam z inną koleżanką, która też pomagała komuś na środku sali. Pamiętam, że wtedy moi rodzice naprawdę przejmowali się moimi ocenami i nauczycielka prawie do płaczu mnie doprowadziła. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJSzklaż Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 (edytowany) "Uczeń rzuca po klasie cegłą" - szczera prawda . Edytowano Listopad 18, 2015 przez DJSzklaż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 "Uczeń nie zapisał pracy domowej. Tłumaczy się tym, że nie ma piórnika" O moim koledze. To był chyba koniec ostatniej lekcji, a on tu o braku piórnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavellus Napisano Grudzień 8, 2015 Share Napisano Grudzień 8, 2015 "Uczeń rzucił mandarynką w ścianę" To było w podstawówce. Ta malownicza plama tuż nad tablicą chyba nadal tam jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts