Sosna Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 Podczas zmiany avatara zauważyłem ciekawą rzecz. Mianowicie podczas uploadu avatara z dysku okienko, w którym ustawia się przycięcie wygląda tak a przy uploadzie z linku dokładnie takiej samej grafiki jeśli chodzi o rozmiar i wagę wygląda następująco dodatkowo zauważyłem, że upload z dysku znacznie pogarsza jakość uploadowanej grafiki, a w przypadku uploadu z linku pogorszenie jakości nie występuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 U mnie przy wrzucaniu pliku z linku, jest zawsze tak, jak na tym pierwszym screenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 Możliwe że kolejna cześć nie jest linkiem, ale formatowanie zostało 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 Kolejna część również jest linkiem. Also, Skaj, idź psuć gdzie indziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts