Nightmare Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Temat na duskusje i offtopy dotyczące sesji Wyprawy z Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Bip bip, mam pytanie. Czy nasze statystyki są tajne? Jak na razie na to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2015 Uppsie, zapomniałam xP Już grzebię... Grzebię... https://docs.google.com/document/d/1M4fDkb-OYJEd5KDQDoZgetwDGGxysEdGdpQl8xINbws/edit?usp=sharing Napiszcie, jeśli coś nie pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Ale Fluffle nie może jeść taco? Fluffle po changejańsku Chrysalis wyzywała gdy ją o jedno poprosiła, sterroryzowała Canterlot, zagryzła Discorda i wywołała strach w NMM gdy nie mogła znaleźć elementu taco. Stworzyła taco tak mocne, że Chrysalis za nim do wulkanu w Mordorze wskoczyła, a Ty jej teraz mówisz, że nie może jeść taco? (Ok tych z elementu nie, ale takich zwykłych zrobionych wcześniej może skosztować?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Arcek. Opanuj się. Nie o taką Fluffle się z tobą kłóciłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Nie no spoko, ja tu tylko wspominam i ustalam pewne fakty. Jak rozumiem Fluffle tych swoich taco nie może jeść... Ale z innych źródeł może tak? No i nigdy więcej spagetti nocą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2015 Zwykłe może, ale tych wytworzonych przez nią już nie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Aha... Zatem trzeba zmienić zamówienie z Taco na Taco x 10000 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 (edytowany) Otwierasz na własne ryzyko Spoiler Lepsze niż Po za tym to, że mówię, że coś zrobię nie oznacza, że zrobię. Zwłaszcza wtedy kiedy mówię o czymś absurdalnym. Edytowano Grudzień 13, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 If our Dryad had her own music theme, what would it sound like? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts