Sowenia Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 (edytowany) Czy da się jakoś wyłączyć obserwowanie statusu, pod którym się wypowiedziało? Edytowano Grudzień 16, 2015 przez Uszatka Derpatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 Jedynie dla całości, do jednego konkretnego już nie: http://mlppolska.pl/notifications/options/ "Ktoś odpowiedział w komentarzach profilu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 7 minut temu Uszatka napisał: Czy da się jakoś wyłączyć obserwowanie statusu, pod którym się wypowiedziało? Najlepszym lekarstwem jest przeczekać kilka godzin, najwyżej dni- status jak status. Szybko powstają szybko umierają. A kilka powiadomień można przeżyć prawda? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 16, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2015 Właśnie teraz FirstChoice napisał: Najlepszym lekarstwem jest przeczekać kilka godzin, najwyżej dni- status jak status. Szybko powstają szybko umierają. A kilka powiadomień można przeżyć prawda? Kilka tak. Kilkadziesiąt na dzień już niezbyt A status coś zdychać nie chce. Cóż. Wygląda na to, że mam propozycję do wpisania w nowym, fajnym bajerze założonym przez administrację ^^ @Siper dziękuję za odpowiedź mimo wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 5 minut temu Uszatka Derpatka napisał: Kilka tak. Kilkadziesiąt na dzień już niezbyt A status coś zdychać nie chce. Cóż. Wygląda na to, że mam propozycję do wpisania w nowym, fajnym bajerze założonym przez administrację ^^ @Siper dziękuję za odpowiedź mimo wszystko Wątpie żeby takie statusy istniały na tym forum xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 16, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2015 1 minutę temu FirstChoice napisał: Wątpie żeby takie statusy istniały na tym forum xD A tak się składa, że co najmniej istnieje, a w każdym razie niedawno jeszcze istniał i wkurzał. Nie będę wskazywać palcem kogo, choć da się łatwo zgadnąć, ale wkurzało to tak ogromnie, że zniechęcił się do dłuższego zaglądania tu. Przynajmniej na jakiś czas. I na własne oczy widziałam jakże dumną liczbę 428 obok dzwoneczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 Wtf.To jest w ogóle możliwe pisać tyle pod statusem? 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 35 minuty temu Major Degtyarev napisał: Wtf.To jest w ogóle możliwe pisać tyle pod statusem? Wątpie. Może po prostu status był na jakiś ciekawy temat i jakieś kilka odpowiedzi poszło więcej niż zwykle. Who knows. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 16, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2015 3 godziny temu Major Degtyarev napisał: Wtf.To jest w ogóle możliwe pisać tyle pod statusem? http://mlppolska.pl/profile/7096-major-degtyarev/?status=34447&type=status I ty się pytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 Cholera, odkryli nas ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 *sorry za spam* Dum dum duuuum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 Na tym sb u Majora to wszyscy się wstydzić powinniście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 U nas zawsze wesoło i zabawnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 16, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2015 Wesoło to może i tam macie, ale niedopatrzeniem jest, że nie da się przestać obserwować statusu kiedy istnieje możliwość pisania pod nim w nieskończoność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 No widzisz. Jedyne co Ci pozostało to się wciągnąć w życie tego sb i się przyzwyczajać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 16, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2015 4 minuty temu FrozenTear7 napisał: No widzisz. Jedyne co Ci pozostało to się wciągnąć w życie tego sb i się przyzwyczajać Ja się tam nie udzielałam. To ktoś inny jest poirytowany, a ja tylko zgłaszam problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 69 nowych powiadomień Ja jestem zadowolony, btw. Jak na telefonie sprawdzam powiadomienia i zamknę panel to mam na przykład -170 Ktoś jeszcze tak ma? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 5 minut temu Uszatka Derpatka napisał: Ja się tam nie udzielałam. To ktoś inny jest poirytowany, a ja tylko zgłaszam problem Też byłem poirytowany dawno temu. A siedzę na tym czacie od samego początku i po kilku tysiącach powiadomień odpuściłem sobie narzekanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 Tak samo jak @FrozenTear Też płakałem na początku a potem pogodziłem się z losem i... jest nawet fajnie :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 @FrozenTear7 Mnie też to wkurzało ale przestałam się przejmować rzeczą na którą nie mam wpływu i zaczęłam się nią cieszyć c: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts