radziu co kocha kucyki Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 Uncharted 3: Oszustwo Drake’a może zna ktoś ten tytuł jeśli tak to proszę o opinie na temat gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 Znam grę, jeśli planujesz w nią zagrać to polecam od 1 części. Taki Tomb Raider, tylko z facetem w roli głównej. Ładna i przyjemna gierka. Fabuła też bardzo dobra. Niestety ekskluzyw na konsole PlayStation. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Grudzień 25, 2015 Share Napisano Grudzień 25, 2015 Pamiętam jak w to się zagrywałem, ale kończąc offtopic. Według mnie ta gra zasługuje na ocenę 10/10 - świetna fabuła(która nie toczy głównej ścieżki gry, ale jest bardziej poboczny akcentem - znaczy się nie musimy wiedzieć co się dzieje, by fajnie się grało), zagadki - to kolejny świetna rzecz w serii Uncharted. I tak w ogóle to nie ma co dalej opisywać, byś wiedział dokładnie co się dzieje musisz zagrać/obejrzeć gameplay od pierwszej części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Mam, grałem, ukończyłem. To chyba moje gusta, ale ta gra jest dla mnie 'ok'. Takie może 7/10. Sama rozrywka sprawia niezłą frajdę, historia jest dobra (choć niektóre postacie są... bo są. Zapamiętałem tylko głównych bohaterów), rozwiązywanie zagadek jest daje przyjemność (gra sprawia, aby szukać wskazówek w swoim notatniku, świetny pomysł btw.), ale po przejściu gry nie miałem ochoty do niej wracać. A tryb sieciowy bardziej przypadł mi do gustu podczas bety, więc do multi też nie wróciłem. Grafiką zazwyczaj się nie zachwycam i schodzi u mnie na ostatnie miejsce, ale niektóre miejsca wyglądają wspaniale (ten PIASEK!) Jeśli chcesz poznać serię to zrób to od pierwszej części, a później drugiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwiMLPpl Napisano Styczeń 5, 2016 Share Napisano Styczeń 5, 2016 (edytowany) Wiem widać że jestem nowy, ale grę grałem, polecam wszystkie części osobom które lubią Indiana Jones lub Darning Doo (sorry jeśli niedobrze napisałem). Moja ocena to 10/10 multiplayer i singleplayer, jedyny minus to że tylko na konsole PS. Fabuła, zagadki, i rozgrywka (moim zdaniem i nie obrażając fanów tej gry) lepsza niż Tomb Raider. P.S. A tak na marginesie, ciągle grałem w pierwszą "misje" strzelając z pistoletu z tłumikem, tak samo w poprzedniej części z usypiającymi strzałkami (czułem się wtedy jak w MGS i tyle mi wystarczyło, żeby po złym dniu się zrelaksować) Edytowano Styczeń 5, 2016 przez TwiMLPpl interpunkcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 (edytowany) Uncharted 2 i 3 przeszedłem po kilka, a co tam kilka wiele razy. a gra pozostaje dla mnie super. Szkoda tylko że nie dane mi było pograć w Uncharted 1. Fabuła opowiada o Nathanie Drake'u który szuka zaginionego miasta zw. "Atlantyda Pustynii". Podobnie jak w pozostałych częściach nie może iść łatwo, na jego drodze staje Marlow była szefowa Sally'ego i Talbot. ogólnie grę oceniam na 9/10 Edytowano Kwiecień 5, 2016 przez Patriot1939 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Świetna gra, przeszedłem kilka razy, polecam. 9+/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się