Popularny post. Macter4 Napisano Grudzień 24, 2015 Popularny post. Share Napisano Grudzień 24, 2015 Witajcie, czytelnicy! Jako że numer wydajemy w czasie świątecznym, to zamiast standardowego wstępu, zarząd naszej redakcji postanowił złożyć wam życzenia z okazji tych magicznych dni. Minął kolejny rok, nasze pastelowe taborety mają się zadziwiająco dobrze, a fandom trzyma się mimo wszelkich przeciwności i nieustannych krzyków o jego śmierci. "Equestria Times" też znalazło dla siebie niszę i dlatego chciałbym wszystkim naszym obecnym i potencjalnym czytelnikom życzyć zdrowych, wesołych i spokojnych świąt. Niech spełniają się Wasze marzenia i ogólnie wszystko układa się jak najlepiej. Przy okazji od razu składam życzenia szampańskiej (<– takiej tylko dla pełnoletnich) zabawy sylwestrowej i szczęśliwego Nowego Roku. Niech będzie jeszcze lepszy od tego. ~Dolar84 Witajcie, moje małe rosiczki! Za nami rok 2015, przed nami rok 2016, a “Equestria Times” wciąż się rozwija. Parę osób odeszło, na ich miejsce przyszli inni. Z formy miesięcznika przeszliśmy do formy dwumiesięcznika. Ot, wiele rzeczy zmienia się z czasem i mam nadzieję, że zmiany (na lepsze) zostaną zachowane. Ze swojej strony chciałam wam życzyć radosnego Jul/Szczodrych Godów/miłego Solstycjum/wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku! Bawcie się dobrze (i bezpiecznie) i nie przejmujcie się tym, że nie spełnicie większości noworocznych postanowień. ~Cahan Słońce już pomału zbliża się, by zakończyć swoją coroczną wędrówkę na tle gwiazdozbiorów i za kilka dni rozpocząć cały cykl od nowa. I tak samo jak te gwiazdy, według których kreślimy linie na niebie, mimo pozornego zamarcia ciągle się zmieniają, tak i nasze życie, jak i świat się zmienił w ciągu tych 365 wschodów słońca. Dotyczyło to również “Equestria Times”, nad którym wciąż pracujemy i myślimy, gdzie możemy coś zmienić i poprawić. Lecz to nie czas, by o tym mówić, gdyż trwa właśnie wyjątkowy okres. Niech te święta będą dla was radosne i szczęśliwe pośród grona przyjaznych twarzy, należących do rodziny i przyjaciół. Zaś w trakcie sylwestrowej zabawy, gdy symbolicznie pożegnacie stary rok i powitacie nowy, złóżcie jakieś życzenie lub postanowienie. Małe i drobniutkie, ale takie, które uczyni lepszym albo wasze życie, albo świat. Drobne sprawy zawsze jest łatwiej zrealizować, a właśnie takie drobiazgi często są drogą do wykonania większych planów. ~Macter4 Kończy się rok 2015 i naprawdę nie było tak źle. “Equestria Times” przeżyło wszelkie turbulencję i zdaje się, że będzie trwać, jakkolwiek nie będzie to ciężkie. Powiem krótko – życzę wam jak najszczęśliwszych, rodzinnych, ciepłych, wesołych świąt i równie udanego, bombowego Sylwestra. Życzę wam również, by coście zaplanowali na rok następny, to żebyście to zrobili i mogli być dumni z faktu, że coś osiągnęliście. Bawcie się dobrze. ~Verlax 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 Fajny numer. Dziękuję za umieszczenie w przeglądzie newsów informacji o ankiecie współtworzonej z Irwinem. Dodatkowa promocja zawsze się przyda. Fajnie też zobaczyć, że Dolar lubi Pony Swag Megamix 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 Widzę, że fajnie numer wyszedł I nie dość, że miałem recenzje Pie Killera, to jeszcze Kingu mi napisał ładną recenzję płyty, jak milo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Grudzień 25, 2015 Share Napisano Grudzień 25, 2015 Jest problem z linkami. Przede wszystkim w przeglądzie newsów nie ma żadnego linku poza tym na reklamie FGE. Również w "Zgryźliwego Tetryka wykopaliska na YouTubie" przy Gypsy Bard brak linku do polskiej wersji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 25, 2015 Share Napisano Grudzień 25, 2015 Świetna gazetka Przyjemnie się czyta. Ktoś tam zarzucił brak konswekwencji twórców co do zaklęcia podróży w czasie, sam spróbowałem tutaj wyjaśnić choć troche jego działanie... więc może nie aż takie nielogiczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macter4 Napisano Grudzień 27, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2015 Jest problem z linkami. Przede wszystkim w przeglądzie newsów nie ma żadnego linku poza tym na reklamie FGE. Również w "Zgryźliwego Tetryka wykopaliska na YouTubie" przy Gypsy Bard brak linku do polskiej wersji. Przy wieściach że świata zrezygnowaliśmy z linkowania bo niektóre z nich powstały na podstawie kilku wpisów na FGE (choć w przypadku ankiety faktycznie się przyda odnośnik - moja wtopa), zaś link przy wykopaliskach poprawię dziś wieczorem (tak samo jak ankietę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 24.12.2015 at 20:03 Wonsz napisał: Fajny numer. Dziękuję za umieszczenie w przeglądzie newsów informacji o ankiecie współtworzonej z Irwinem. Dodatkowa promocja zawsze się przyda. Fajnie też zobaczyć, że Dolar lubi Pony Swag Megamix Zobaczysz Wonszu, jeszcze o naszym projekcie napiszą Tylko kwestia czasu i pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 REDAKCYJNA Kilka nawet ciekawych artykułów, sporo recenzji muzyki (acz nie słuchając trudno mi docenić lub ocenić, bo słowa nie oddadzą dźwięków), nawet Kerbale się znalazły, no proszę... ... ...serio? ... 10/10. Więcej takich numerów życzę sobie oraz kochanej Redakcji w 2016 roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się