cyberviki77 Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Witajcie! Podaję Wam linki do odsłuchania nowych piosenek z MLP w wersji polskiej. The Pony I Want To Be - https://www.youtube.com/watch?v=bb9zlCIZpWELight of Your Cutie Mark - https://www.youtube.com/watch?v=X9zi8cBzeIo Jak Wam się podobają? Według mnie śpiew Diamond Tiary jest okropny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Nic nie pobije oryginału. I to prawda, głos Diamond Tiary jest okropny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Diamond Tiara ma bardzo fajny głos 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 W angielskiej wersji mi sie podoba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Mi w polskiej wersji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Jakoś średnio mi się podobają zbubbingowane wersje Diamond Tiary, ale uważam, że piosenki CMC a zwłaszcza Babs Seed lepsze są po "Polskiemu". Chociaż tutaj mimo wszystko wolę oryginalne angielskie wersje piosenek o których toczy się dyskusja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Też uważam, że pl wersja jest na bardzo dobrym poziomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Mi się nie podobają od 4 sezonu ale to może dlatego że pierwsze 3 oglądałem z dubbingiem a 4 i 5 w oryginalnej wersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się