Miki Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Szukam kogoś kto by chętnie przerabiał szkice i ogólnie jakieś rysunki na wersję digital. Nie chodzi mi tylko o przerabianie rysunków ale również o pomoc w rysowaniu :p. Proszę się zgłaszać im więcej osób tym lepiej . http://imgur.com/E8DRnIw http://imgur.com/N0HYqrx To są dwa moje dzieła :p. Wieem piękne nie są ;-; , ale gdyby komuś się sppdobały i chciał mi pomogać to proszę się odezwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Te rysunki są fajne ale... to są kuce? Bo ciężko mi określić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 36 minuty temu FirstChoice napisał: Te rysunki są fajne ale... to są kuce? Bo ciężko mi określić. Ten pierwszy to kucyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Gimp lub Inkscape, sieciowe tutki i wio, samemu robić. I weź nie rób z pucyków czy innych lisków gacków brunatnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 2 minuty temu Ylthin napisał: Gimp lub Inkscape, sieciowe tutki i wio, samemu robić. I weź nie rób z pucyków czy innych lisków gacków brunatnych. Próbowałem wiele różnych programów już od 6 miesięcy, nie wychodzi mi więc szukam pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Paint toll SAI całkiem dobry program przeznaczony stricte do rysowania w digitalu... jak coś mogę podać link, tylko musiałbyś się ze mną skontaktować na skype, fb, telegramie lub czymś innym - bo na forum nie bardzo można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 25 minuty temu Silicius napisał: Paint toll SAI całkiem dobry program przeznaczony stricte do rysowania w digitalu... jak coś mogę podać link, tylko musiałbyś się ze mną skontaktować na skype, fb, telegramie lub czymś innym - bo na forum nie bardzo można Heh, właśnie dzisiaj ściągłem : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 12 minuty temu Zexel ! napisał: Heh, właśnie dzisiaj ściągłem : ) Wersję portable, pełną, z polskim tłumaczeniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 (edytowany) Pełna wersja . Nistety angielska, ale i tak też może być. Edytowano Grudzień 28, 2015 przez Zexel ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki Napisano Grudzień 30, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2015 28.12.2015 at 19:24 Silicius napisał: Paint toll SAI całkiem dobry program przeznaczony stricte do rysowania w digitalu... jak coś mogę podać link, tylko musiałbyś się ze mną skontaktować na skype, fb, telegramie lub czymś innym - bo na forum nie bardzo można Ok, tylko tak się składa że nie mam na razie za dużo czasu :/. Napiszę Ci wiadomość potem ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 28.12.2015 at 20:04 Silicius napisał: Wersję portable, pełną, z polskim tłumaczeniem? Właśnie wczoraj znalazłem polską wersje i przyznam, że całkiem pomaga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 (edytowany) 3 minuty temu Zexel ! napisał: Właśnie wczoraj znalazłem polską wersje i przyznam, że całkiem pomaga Bardzo, ale teraz już wiem gdzie co jest, i nawet z oryginałem po japońsku bym sobie poradził @Miki Myłsąłem że już ci pomogłem (a to tylko ktoś inny też się po pomoc zgłosił...) cóż, to wina mojej słabej pamięci raczej... na dobrą sprawę mam już i tak przygotwane sprawdzone przeze mnie linki Edytowano Grudzień 30, 2015 przez Silicius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 (edytowany) 5 minut temu Silicius napisał: Bardzo, ale teraz już wiem gdzie co jest, i nawet z oryginałem po japońsku bym sobie poradził Ja nadal muszę tam z paroma opcjami się zaprzyjaźnić Edytowano Grudzień 30, 2015 przez Zexel ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się