Zafur Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Hej 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 no elo, usuń konto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Kowalski Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Witam kolege na szanownym forum ___________________________________________________ Piszę poprawnie po polsku Śmierć czerwonym 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zafur Napisano Grudzień 29, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2015 powiem tak: nie spodziewałem się takiego ciepłego powitania 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Wszedłem w to powitanie ale daruje sobie. tl;dr mocno. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Cześć cześć 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshewa Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 No siema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Hmmm... trochę skromne powitanie, nieprawdaż?? Jednak mino wszystko witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Eelo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 No witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Najdłuższe powitanie, jakie kiedykolwiek czytałam. PS. Spróbuj tylko wykraść mi pozycję forumowego liska, tylko spróbuj. >:| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Hmmm, to powitanie obliguje mnie do równie rozwiniętej wypowiedzi także tego... Hej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się