Cavellus Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Witam, Z góry przepraszam jeśli zamieściłam temat na niewłaściwym forum. Jeśli tak się stało, proszę o poinformowanie mnie o tym. Od jakiegoś czasu gram w MLP od Gameloftu. Po kolei szybko wypełniałam wszystkie questy, jednak teraz, kiedy został mi tylko jeden do pokonania Nightmare Moon coś mi się zbugowało. Treść questa to w luźnym tłumaczeniu "przywitaj Rarity!". Jednak ja od dawna już ją posiadam i ilekroć klikam takie niebieskie okienko "go" przenosi mnie w jakieś losowe miejsce w Ponyville niemające nic wspólnego z pobytem Rarity. Martwi mnie to nieco, ponieważ mam już aktywowane wszystkie kamienie harmonii i wszystkie postacie z Mane6. Tylko ten jeden nie dający się ukończyć quest dzieli mnie od konfrontacji z Nightmare Moon. Nie da się go pominąć za pomocą diamentów. Po prostu tam utknęłam. Kilka razy uruchamiałam ponownie grę, próbowałam zdobyć kolejną gwiazdkę dla Rarity aby gra może coś "załapała", ale bez skutku. Czy ktoś ma może pomysł jak sobie z tym poradzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Pamiętam tego quest'a, lecz nie miałem z nim żadnego problemu. Domyślnie powinno Ci automatycznie zaliczyć wykonanie zadania skoro masz już rarity. W opcjach masz forum o tej grze, tam napisz i może Ci ktoś coś doradzi w tej sprawej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Mam pytanie odnośnie samej gry (kiedyś w nią grałem): czy dalej nie ma możliwości zapisania swojego postępu w "chmurze"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 30 minuty temu MasterOfRainbows napisał: Mam pytanie odnośnie samej gry (kiedyś w nią grałem): czy dalej nie ma możliwości zapisania swojego postępu w "chmurze"? Niestety dalej niema, trochę słabo bo można przypadkiem cały zapis usunąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Mac Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Jest temat: http://mlppolska.pl/topic/9366-gra-my-little-pony-android/ Może dotknij Rarity? Zawsze może zadziała... Bo jeżeli nie to obawiam się najgorszego - że nie ma możliwości kontynuacji. Swoją drogą - po co było tak bardzo wyprzedzać fabułę?... Rozumiem to, ale efekt może być właśnie taki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Czasem jak postawi się jakiś duży budynek na kucu, to ten kasuje się, staje się bezrobotny i przylatuje balonem z powrotem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts