Chawrick Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 (edytowany) Brama czasu Dawno, dawno temu w Equestrii wydarzyło się... albo dopiero się wydarzy. ---------------------------------------------------------------- Świat który znamy, jest tylko częścią większej całości. Pewien naukowiec, jedno zaklęcie potężnego czarodzieja i pomoc sześciu klaczy, oto przepis na złamanie reguł i poznanie wszelkich tajemnic które skrywa ten świat. Jedno jest pewne. Po tym wszystkim, nic już nie będzie takie same. Rozdział I Rozdział II Rozdział III Rozdział IV Edytowano Luty 23, 2016 przez Jockerpolish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Styl jest dla mnie taki średni, ale fabuła wydaję się ciekawa. Jak był opis tego labo to aż przypomniało mi się Aperture Science... Spoiler ...Ta Rarity była trochę za mało... ekscentryczna (tak, to chyba dobre słowo). Za to Gold Technology (matka go chyba nie kochała) dobrze się zaprezentował jako wynalaca/inżynier/doktorWho. Czekam na drugi rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chawrick Napisano Styczeń 6, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2016 Cytuj ...Ta Rarity była trochę za mało... ekscentryczna (tak, to chyba dobre słowo). Też tak uważam, ale postanowiłem że nie będę przechodził z jednej skrajności w drugą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chawrick Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2016 Kolejny rozdział wrzucony. Rozdział II Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chawrick Napisano Styczeń 20, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2016 Kolejny rozdział wrzucony. Rozdział III Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chawrick Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 Rozdział IV dodany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się