TheFallen321 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 @Dashidania haha, muszę w końcu tą czapkę usunąć, ale mi się nie chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Łowca Duchów. (Że nikt nie dał mi elementu Harmonii :<) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (edytowany) czy wy wszyscy uważacie mnie za jakąś super optymistke? No może tak jest... a pozatym @TheFallen321 spóżniłeś się z moim prezentem gwiazdkowym mikołaju jeden hehe Edytowano Styczeń 7, 2016 przez Dashidania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 @Dashidania przepraszam :< 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (ja od Mikołaja dostałem krótką notkę, że w tym roku ch*ja dostanę, więc nie zależy mi na prezencie ... tymczasowo) Zawodowy samobójca, uczący swojej sztuki w szkole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 @Świeży rekrut Poeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 czy wy wszyscy uważacie mnie za jakąś super optymistke? No może tak jest... em.... aktor z sala samobójców Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Całe forum żyje teraz tym jednym tematem xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Trener osobisty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 @TheFallen321 masz racje. @Świeży rekrut będziesz autorem bestsellerów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (@Dashidania chciałbym, ale nic się na to nie zachodzi) Władczyni chmur 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 tak jak Rainbow dzięki! może dam ci.... prace Świeżego rekruta w gwardii celestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 to jaki mam zawód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (moje fiki to dno, więc nie polecam do ich zaglądania, pod żadnym pozorem) Pracownica Fabryki Pogody (nie Fabryki Tęczy) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 a szkoda. to ty jesteś stara wiedżma od podkowy buahaha! No dobra żartuje juror mam talent 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 to jaki mi przypiszecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Asystentka Molestii. Może być? A jak nie to tancerka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Celestii chyba ale co tam ja tak się nie czepiam a tak to to i to jest fajne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Opiekun Klejnotów Harmonii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 oja cie!!! ale super 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 to tobie dam coś nieeeeesamowitego! będziesz ratować cały świat wraz z mane7 (nie niepomyliłam się jest ich 7) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 em jaki mi przypiszecie zawód>? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (spoko, może być ) Pani doktor, lecząca pacjentów śmiechem i ... czekoladą (jakoś mało epickie, ale zawsze coś) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 niom zauważyłeś ze tylko ty i ja odpisujemy w tym temacie>? XD! daje ci..prace podróżnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się