Coldwind Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 Mam na imię Adrian. Mam 17 lat. Mieszkam w województwie łódzkim. Bronym jestem od pół roku. Moje zainteresowania to programowanie, matematyka i czytanie książek. Z kucy najbardziej lubię Rainbow Dash i Applejack. Ulubiony fanfik - EqueTrip. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 Hej, cześć i witam, serdeczne kopytko na sam początek Mam nadzieję że zostaniesz tu na dłużej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coldwind Napisano Luty 11, 2016 Autor Share Napisano Luty 11, 2016 Hej, cześć i witam, serdeczne kopytko na sam początek Mam nadzieję że zostaniesz tu na dłużej. [emoji3] Oczywiście, że tak. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 Witam cię na naszym zacnym forum. Może kilka pytań? 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Jakiego antagonistę lubisz najbardziej? 3. Który sezon podobał Ci się najbardziej? 4. Czemu tak późno zakładasz konto? 5. Czy mam fajne zdjęcie profilowe? To tyle z mojej strony. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coldwind Napisano Luty 11, 2016 Autor Share Napisano Luty 11, 2016 1.Wszystko to, co wpadnie mi w ucho, głównie rock. 2. Discord 3. Trudno mi powiedzieć, jeszcze nie obejrzałem wszyskich odcinków. 4. Dopiero od niedawna zacząłem wciągać się w fandom. 5. Jak nie, jak tak[emoji6] 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 Siemka, też lubię EqueTrip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 28 minuty temu coldwind napisał: 1.Wszystko to, co wpadnie mi w ucho, głównie rock. 2. Discord 3. Trudno mi powiedzieć, jeszcze nie obejrzałem wszyskich odcinków. 4. Dopiero od niedawna zacząłem wciągać się w fandom. 5. Jak nie, jak tak Z tego co widzę (też dopiero od niedawna w tym siedzę), to dużo ludzi na tym forum ma podobny gust muzyczny, ja z resztą również. Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawił. No, to ja się odmeldowuję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 12, 2016 Share Napisano Luty 12, 2016 Adrian z łódzkiego, który jest bronym? Mam nowego braciszka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Luty 12, 2016 Share Napisano Luty 12, 2016 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coldwind Napisano Luty 12, 2016 Autor Share Napisano Luty 12, 2016 Dziękuję za tak miłe powitanie na forum. Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się