Czekoladowy Zbysiu Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, to postanowiłem tu. Chyba nie było o tym tematu jeszcze Moi drodzy, znalazłem następce radia YAY! Macie Linka ;-; 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 Hej no to mamy następce yay dzięks bro bardzo yay brakowało :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 Ciekawa inicjatywa, dzięki za informacje, chętnie sprawdzę co i jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 (edytowany) Mam nadzieję, że temu radiu się uda się zostać na dłużej Edytowano Luty 21, 2016 przez Pawiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 Pięknie! Nie wiem, jak Ci dziękować za info. Bardzo brakowało mi polskiego broniaczego radia, które mogłoby zastąpić YAY. Wiadomo już, kto będzie prowadził audycje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 Fajna inicjatywa tylko dziwne, że dopiero teraz na forum się informacja pojawia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Ludzie ! Radio jest potrzebne jeżeli jakoś mogę pomuc to zrobie to z przyjemnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Bardzo mi brakowało radia yay. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Life is beautiful czasami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts