Nightmare Xeno Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Czasami musi być ten pierwszy raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 2 minuty temu Nightmare Xeno napisał: Czasami musi być ten pierwszy raz. no pewnie potraktuje to jako zlecenie no jeżeli mogę ja nie chce zdzierać hajsu spokojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 witam wysyłam świeżego arta od mnie Spring Handy oraz niezbyt zadowolona LittlePip hmm ciekawe czemu ? 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Bardzo mi się podoba A szczególnie LittlePip Nie wiem może dlatego że jest typem samotnika. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 Właśnie teraz Nightmare Xeno napisał: Bardzo mi się podoba A szczególnie LittlePip Nie wiem może dlatego że jest typem samotnika. m może boi się równie chorego psychicznie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Fajny art. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 47 minuty temu SpringHandy napisał: m może boi się równie chorego psychicznie A to może być możliwe. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 26.02.2016 at 20:42 Nightmare Xeno napisał: No to czekam. Czy masz jakiś z Luną witaj i po godzinach pracy oświadczam że teraz takiego arta mam bracie mam nadzieje że się spodoba 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Jest epicki. Buzia mi opadła aż się wzruszyłem. Bardzo ci dziękuje Spring Handy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 A czy za jakiś czas możesz zrobić z Nyx. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Czy mogę go wydrukować i wstawić w antyramę i go sobie powiesić na ścianie tak jak robi Piro. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 godzinę temu Nightmare Xeno napisał: A czy za jakiś czas możesz zrobić z Nyx. spoko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 godzinę temu Nightmare Xeno napisał: Czy mogę go wydrukować i wstawić w antyramę i go sobie powiesić na ścianie tak jak robi Piro. Nie ma problemu może wyślie w lepszej jakości ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) jeszcze dziś się wezmę do roboty co do drukowania....jak najbardziej że możesz.przyślę w lepszej rozdzielczości tylko gdzie? Edytowano Luty 28, 2016 przez SpringHandy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Jesteś na fb Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 22 minuty temu Nightmare Xeno napisał: Jesteś na fb oczywiście 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 witaj ponownie oto Nyx o którą prosiłeś sam nie czytałem tego fica lecz po szybkim przeglądzie po google grafika zauważyłem że jest w otoczeniu twilight więc narysowałem jej książki myślę że się zgrało z jej tematem i że się podoba jeżeli chcesz to tło też dorobię 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Po prostu miód na serce będę czekał na następne choć nie mam cierpliwości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 4, 2016 Autor Share Napisano Marzec 4, 2016 Hejka z tej stronki SpringHandy moje prace kto widział ten widział jak ktoś nie widział to wyżej są sprawa wygląda tak już dostałem od jednego użytkownika aż 3 questy więc informuję że chętnie podejmę się questów kto chętny niech pisze! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 12, 2016 Autor Share Napisano Marzec 12, 2016 witam po długiej nieaktywności dziś zaprezentuję mojego nowego arta który narysowałem natchniony po przeczytaniu kilku shipów sam to zakwalifikowałem jako ship i to nie daje tego arta w spojler bo pocałunek się nie klasyfikuje do clopów i też raczej nie jest zakazany oczywiście jeżeli adminią się to nie podoba to proszę o informację ta klacz to PinkMetal 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 (edytowany) No Spring Handy znalazłeś sobie wybrankę. A co do twojego najnowszego dzieła co raz lepiej co wyżej i coraz dokładniej. Więc oby tak dalej. Czyżby te zamówienia to chodziło o mnie. Edytowano Marzec 12, 2016 przez Nightmare Xeno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 13, 2016 Autor Share Napisano Marzec 13, 2016 2 godziny temu Nightmare Xeno napisał: Czyżby te zamówienia to chodziło o mnie. Oczywiście trzeba się pochwalić szkic gotowy tylko nie ma komu zasiąść przy kompie t tu trzeba mieć natchnienie Przepraszam że w tym tygodniu nie dałem rady ale myślię że w następnym będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 27, 2016 Autor Share Napisano Marzec 27, 2016 witam ponownie ja z moją pracą która była na zlecenie Nightmare Xeno Spoiler choć i tak nikogo to nie obchodzi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Marzec 27, 2016 Share Napisano Marzec 27, 2016 Tam wogóle to mnie obchodzi i też zawiśnie na ścianie bo jest piękny fajny jest ten tekst Nigtmare Moon. Czekam na następne z cierpliwością a sorry ja nie mam cierpliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 27, 2016 Autor Share Napisano Marzec 27, 2016 Nie ma sprawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się