SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 1 minutę temu Rainbow Guitar napisał: Najbardziej lubię "You're gonna go far kid", może dlatego, że jest poniaczowa wersja:) zacne milordzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Smutny napisał: Jak dla ciebie to jest za szybkie to przy tym ci głowa eksploduje oto moja prędkość,uwielbiam delektować się muzyką wokalną 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Czuje fallout. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Smutny napisał: Czuje fallout. oczywiście bracie lecz ja słucham więcej niź jest puszczane w radiu i kocham postapo ps nie zauważyłeś laser rifle i kombinezon z krypty u mojego oc ? bracie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 A jakie macie zdanie o Claptonie? Bo dla mnie, to świetny gitarzysta, i ta przygrywka przed piosenką. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz SpringHandy napisał: oczywiście bracie lecz ja słucham więcej niź jest puszczane w radiu i kocham postapo ps nie zauważyłeś laser rifle i kombinezon z krypty u mojego oc ? bracie No raczej, ale nie ma to jak solidna strzelba myśliwska z nabojami monotolicznymi i power armor. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) Jak fajnie pogadać o muzyce z prawie nieznajomymi ludźmi:) Lepiej niż z "kolegami". Edytowano Luty 22, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 1 minutę temu Rainbow Guitar napisał: A jakie macie zdanie o Claptonie? Bo dla mnie, to świetny gitarzysta, i ta przygrywka przed piosenką. urzekło mnie i coś ode mnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 1 minutę temu Smutny napisał: No raczej, ale nie ma to jak solidna strzelba myśliwska z nabojami monotolicznymi i power armor. ja natomiast kocham broń energetyczną 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz bleflar2 napisał: Kurcze, Chyba nic tu po mnie skoro tu się rozmawia o muzyce (na której się nie znam) a w dodatku nie klasycznej a "muzyce nowoczesnej". I pamiętajcie, zergi jeszcze sobie wywalczą własny temat. Zapamiętam:) I każdy udostępnia tu coś od siebie, fajnie by było posłuchać czegoś co ty polecisz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 1 minutę temu bleflar2 napisał: Kurcze, Chyba nic tu po mnie skoro tu się rozmawia o muzyce (na której się nie znam) a w dodatku nie klasycznej a "muzyce nowoczesnej". I pamiętajcie, zergi jeszcze sobie wywalczą własny temat. nie no bracie proponuj swoją a z klasycznej uwielbiam ten utwór z portala 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 też ją lubię, ale w New Vegas trzeba znać lokacje by znaleźć porządną broń energetyczną, bo początkowym pistoletem laserowym nic nie zrobisz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz SpringHandy napisał: nie no bracie proponuj swoją a z klasycznej uwielbiam ten utwór z portala 2 Też to lubię, ale nie jestem pewien, czy to podchodzi pod klasykę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Smutny napisał: też ją lubię, ale w New Vegas trzeba znać lokacje by znaleźć porządną broń energetyczną, bo początkowym pistoletem laserowym nic nie zrobisz. np reppcon albo vault 22 aer14 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 A to znacie ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Też to lubię, ale nie jestem pewien, czy to podchodzi pod klasykę. no wkońcu to jest bach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Aha, byłbym zapomniał, przecież są jeszcze Dire Straits:) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 1 minutę temu Smutny napisał: A to znacie ? tja teraz powieje fandomem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz SpringHandy napisał: np reppcon albo vault 22 aer14 wcześniej można znaleźć obrońcę plazmowego przy jednym z obozów kajdaniarzy, ma go martwy ghul z bractwa blasku lezący pod małym betonowym mostem. Dokładnie jest to tuż przed Sloam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) A może ktoś prócz mnie lubi muzykę Irlandzką? Nigdy nie zapomnę, jak w wieku 3 lat byłem w Irlandii, a konkretnie w Arklow. Polecam się wybrać:) Edytowano Luty 22, 2016 przez Rainbow Guitar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: A może ktoś prócz mnie lubi muzykę Irlandzką? nope takiej jeszcze nie słyszałem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz SpringHandy napisał: nope takiej jeszcze nie słyszałem To posłuchaj bo jest świetna, a szczególnie właśnie ten zespół i ta piosenka przypadły mi do gustu. Cover tej piosenki gra nawet słynna i znana wszystkim Metallica. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Ale żeśmy się rozpisali:) Może przenieśmy to na pw? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Może. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Ale żeśmy się rozpisali:) Może przenieśmy to na pw? bardzo dobry pomysł bracie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się