Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 1 minutę temu SpringHandy napisał: Hahahahaha mam tę moc no spoko funkcja a Rainbow Guitar będzie moim podwładnym Też Cię lubię:). A tak poważnie, kim będę? Wystarczy mi nawet zwykły szeregowy. I spoko pomysł z tym tematem o zergach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 7 minut temu bleflar2 napisał: Dbasz o modyfikowanie roju i ewolucje. Przykład? pojawia się nowy przeciwnik? Ty dostosowujesz rój by mógł łatwiej rozedrzeć go na strzępy. Wygląd:chyba że ci się nie podoba, ile będzie miejsc na tę funkcje? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 nie przejmój się kideyś ich rozszarpiemy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 1 minutę temu SpringHandy napisał: nie przejmój się kideyś ich rozszarpiemy Pomogę na pewno. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 heh zainfekowany temat mam i też dostanie kosza 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 no dobra teraz ciąg dalszy pytań i dyskusji na temat muzyki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Powiedziałem, że mi wystarczy, ale nie narzekam. Zawsze można awansować:) I wygląd też mi się podoba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) A jeśli dyskusja o muzyce, to chętnie z wami popiszę:) Ale może na pw, żeby tu już nie zaśmiecać tematu, który i tak zawiera całą naszą rozmowę. Edytowano Luty 22, 2016 przez Rainbow Guitar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: A jeśli dyskusja o muzyce, to chętnie z wami popiszę:) no ok kolejny punkt : dubstep co sądzisz ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Ja słucham głównie rocka, bluesa, metalu i wszystkiego co pomiędzy, ale zdarza się poezja śpiewana, a szczególnie SDM. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 2 minuty temu SpringHandy napisał: no ok kolejny punkt : dubstep co sądzisz ? Nigdy nie słuchałem:( A więc najwyższy czas. Poleć mi coś. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 hehe u mnie piosenki rozrywkowe i wokalne 20-60 XXw i dubstep i electro a jak to jest połączone razem to magia Spoiler przykład 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 11 minut temu SpringHandy napisał: hehe u mnie piosenki rozrywkowe i wokalne 20-60 XXw i dubstep i electro a jak to jest połączone razem to magia Pokaż ukrytą zawartość przykład i jaka ocena Bracia? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 3 minuty temu SpringHandy napisał: i jaka ocena Bracia? Całkiem spoko:) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Co myślicie np. o Sabatonie? (Tą piosenkę wrzucił StalinCWHC, tak, ten od parodii). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Co myślicie np. o Sabatonie? (Tą piosenkę wrzucił StalinCWHC, tak, ten od parodii). ah sabaton znam bardzo dobrze warszawo walcz !! choć wole orginalną wersje Edytowano Luty 22, 2016 przez SpringHandy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Co myślicie np. o Sabatonie? (Tą piosenkę wrzucił StalinCWHC, tak, ten od parodii). Genialny zespół, polecam słuchania ich podczas gry w war thundera (zwycięstwo gwarantowane). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) A o AC/DC, co myślicie? Ja chyba wolę tego starego wokalistę (dlatego to jest moja ulubiona piosenka AC/DC), ale na obecnego nie narzekam:). Edytowano Luty 22, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: A o AC/DC, co myślicie? Ja chyba wolę tego starego wokalistę (dlatego to jest moja ulubiona piosenka AC/DC), ale na nowego nie narzekam:). muszę coś od siebie też dać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz SpringHandy napisał: muszę coś od siebie też dać Po prostu uwielbiam te głosy sprzed lat:) A skoro już te klimaty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 1 minutę temu bleflar2 napisał: Icky: Genialne połączenie klasyki i "muzyki nowoczesnej" Nie lubię dubstepu ale to wyjątek. to już jest zaliczane pod swing bracie łap orginał 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 AC/DC zawsze na propsie. A co myślicie o Offspring ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Smutny napisał: AC/DC zawsze na propsie. A co myślicie o Offspring ? dla mnie osobiście jest za szybkie ale równie fajne bracie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Smutny napisał: AC/DC zawsze na propsie. A co myślicie o Offspring ? Najbardziej lubię "You're gonna go far kid", może dlatego, że jest poniaczowa wersja:) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Jak dla ciebie to jest za szybkie to przy tym ci głowa eksploduje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się