Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 1 minutę temu Mates napisał: Nie pisz posta pod postem Mnie za to opierd%%%%% to ja cie też opie%%%%% Ok. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 7 minut temu Rainbow Guitar napisał: Ale to EG, a tu chodzi raczej o FiM. A Czerwonych Gitar słucham. Fajna muzyka. Polecam. i znowu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz Mates napisał: i znowu Oj tam, oj tam, kogo to obchodzi? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Ja bym chciał mieć znaczek wilka oznaczał by że umiem się z nimi porozumieć i je szkolić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Oj tam, oj tam, kogo to obchodzi? no nic, nieważne Właśnie teraz Nightmare Xeno napisał: Ja bym chciał mieć znaczek wilka oznaczał by że umiem się z nimi porozumieć i je szkolić. Ciekawa koncepcja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz Mates napisał: Ciekawa koncepcja Zgadzam się. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Też tak uważam i dlatego że uwielbiam wilki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 1 minutę temu Nightmare Xeno napisał: Też tak uważam i dlatego że uwielbiam wilki. Też je lubię. Pokazałbym Ci mój rysunek, ale wzięła go pani od plastyki. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 To jak odda to mi go pokaż jestem bardzo go ciekaw. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Ja bym pewnie klawiaturę miał ;p 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Nie wiem czy mi odda. Najwyżej narysuje nowy, lepszy, chociaż nie wiem, czy mi się uda, bo straciłem już trochę rękę do rysowania:( 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Cytuj No i Lyra na niej gra. Nie przypominam soebie odcinka żeby Lyra grała na lirze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Jak dasz radę to byłoby super. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz przemq napisał: Nie przypominam soebie odcinka żeby Lyra grała na lirze Bo w odcinkach nie gra, ale można to wywnioskować po imieniu, i oczywiście po znaczku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz przemq napisał: Nie przypominam soebie odcinka żeby Lyra grała na lirze Ale za to ja pamiętam to Cytuj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 I ja też bardzo fajny fanfik dzięki niemu polubiałem Lyrę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz Nightmare Xeno napisał: I ja też bardzo fajny fanfik dzięki niemu polubiałem Lyrę. A ja dzięki niemu bardziej ja polubiłem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: A ja dzięki niemu bardziej ja polubiłem. a ja nie wiedziałem, że to fanfik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) Cytuj Bo w odcinkach nie gra, ale można to wywnioskować po imieniu, i oczywiście po znaczku. No to musi być pewnie spokrewniona z Lyricą Lilac i Bee Bob Edytowano Luty 23, 2016 przez przemq 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 4 minuty temu przemq napisał: No to musi być pewnie spokrewniona z Lyricą Lilac i Bee Bob Nie. Na wikii jest napisane, że ona dzieli z nimi swój znaczek. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Dokładnie zgadzam się z przedmówcą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Cóż... Dupoznaczkiem mojej ponysony czy raczej zebrasony nie bez powodu jest biały pentagram wpisany w okrąg. To symbol natury, Ziemi, równowagi i ochrony życia, a to właśnie natura jest dla mnie najwyższą wartością. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Cahan napisał: Cóż... Dupoznaczkiem mojej ponysony czy raczej zebrasony nie bez powodu jest biały pentagram wpisany w okrąg. To symbol natury, Ziemi, równowagi i ochrony życia, a to właśnie natura jest dla mnie najwyższą wartością. Według mnie pentagram to szatański znak, ale za satanistkę Cię nie mam, bo wiem, że ty inaczej to tłumaczysz. Niw każdy kto rysuje pentagram jest od razu satanistą Edytowano Luty 23, 2016 przez Rainbow Guitar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Może tak naprawdę Lyria jest harfistką, w końcu harfa to odmiana liry 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Dokładnie na wiki nie jest to z twierdzone czy to jej znaczek czy jakiś symbol z jej kultury. Nie wiadomo czy zebry posiadają znaczki. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts