Halik Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Forever Alone Face 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 A ja będę samokrytyczny i stwierdzę, że w moim przypadku byłby to pewnie komputer bo znaczka za lenistwo sobie nie mogę wyobrazić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 3, 2016 Autor Share Napisano Marzec 3, 2016 7 godzin temu Maniek napisał: A ja będę samokrytyczny i stwierdzę, że w moim przypadku byłby to pewnie komputer bo znaczka za lenistwo sobie nie mogę wyobrazić za lenistwo? Poduszka xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Zakrwawiona maczeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Pewnie miałbym taki znaczek: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Ja też pokaże jaki bym pragnął http://www.sideshowtoy.com/assets/products/300367-jason-voorhees-legend-of-crystal-lake/lg/300367-jason-voorhees-legend-of-crystal-lake-08.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 26, 2016 Share Napisano Grudzień 26, 2016 Cóż kiedyś sie zastanwiałem nad tym jaki talent pojawiłby się na moim boczku gdybym był kucykiem zwykle wiązałem swój talent z tym co lubię robić - zdobywaniem wiedzy historycznej, bowiem uwielbiam słuchać o tym bitwach, dawnych ludach konfliktach i wiedzy dawnych czasów - szczególnie zaś pociągają mnie tematy historyczne związne z tym co my ludzie obecnie nazywamy chemią a dawniej nauka ta nosiła znamiona Magii i była nawet zakazana przez Watykan, dlatego nadałem mojej ponysonie Szczególny znaczek i stworzyłem nawet jej alterego Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 (edytowany) Poprawka teraz chciałbym mieć taki: "bez liter oczywiście" Spoiler Edytowano Grudzień 29, 2016 przez Rapid 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts