Unbridle Winchester Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 ..Czyli nieudolna próba narysowania czegoś ładnego xD Na razie wstawiam wam 2 moje najnowsze rysunki c: i będę dodawać na bieżąco noweBtw kiedyś robiłam zamówienia za drobna opłatą D: może ktoś chętny? ;-; 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 Ale ładne Fajny, oryginalny styl Jestem ciekaw następnych rysunków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kybernetes Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 (edytowany) Czy te rysunki mają jakieś przesłanie? O co chodzi z żarówkami? Co chcesz przekazać?A może doszukuję się niewiadomo czego Edytowano Luty 27, 2016 przez Kybernetes pytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 25.02.2016 at 18:21 Unbridle Winchester napisał: Btw kiedyś robiłam zamówienia za drobna opłatą D: może ktoś chętny? ;-; Zależy co masz na myśli pisząc "drobna opłata". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andriu~ Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 25.02.2016 at 18:21 Unbridle Winchester napisał: Btw kiedyś robiłam zamówienia za drobna opłatą D: może ktoś chętny? ;-; Mniejsza o to... Prace strasznie mi się podobają Patrząc na nie wywołują efekt "wow", na próżno szukać w nich jakichś błędów, gdyż naprawdę są niesamowite. Nic ino czekać na kolejne tego typu prace. Pytanko... Jak długo już rysujesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się