Sparkle Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Trochę zmodyfikowany genetycznie Kapitan Ameryka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Latająca dywanem po pustyni. Tylko po co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Fan wojny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Ta, która lubi wyróżniać się fryzurą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Ten który celuje w kogoś kogo znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (A ja go nie znam. Hehe. Tajemnica) Ta z mocarnym ogonem. Tylko dlaczego robi przy biurku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Ten który... ... Emmm... ... *zastanowienie* ... ~3 hours later~ Bóg wojennej sieczki który sądzi że Lucky (kuc z avka) jest ćpunką i pijaczką ;-; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (Prawie dobrze, jednak sorry, że Cie zawiodę, ale w cale tak nie sądzę.) Słodka istota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (Uff...) *słychać huk broni palnej* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Panie władzo. Ale, że ja przekroczyłam prędkość? Pan na mnie tylko spojrzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Człowiek zdolny do niczego wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (Tia. Tak, też sądziłem, że kiedyś ktoś to napisze. [also! Wszystkiego Najlepszego z okazji dnia Kobiet!!!] Dziewczyna (nie wiem ile masz lat, ale o takie rzeczy się kobiet nie pyta, więc pozostawię tę formę) która wie, co chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (Nie miałam pomysłów. I danke) Unicorn Kapral. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (Bitte sehr. Frau Silver.) Pilotująca szybowca. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Czołgista.pl 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Specjalistka od złamań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Książę wszędobycia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Pocieszająca towarzyszka niedoli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Sprzedawca broni obuchowej za czasów Bolesława Chrobrego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Niedobry słowokleta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Poszukiwacz prawdy o Księżniczkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Łowca Hiszpańskiej Inkwizycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Tajemniczy man z internetów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) Łotr, bard a okazionalnie niechaciany przybłęda. (Najlepszy tekst Varika z dragon age: inkwizycja (tekst nie ma na celu ubliżanie komukolwiek)) Edytowano Marzec 10, 2016 przez Mroczny Obserwator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Nie-wiadomo-kto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się