Dabrowski Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Czcijmy Budyń bo jest Smaczny! Precz z parówkami! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 O wielki budyniu! Okaż nam swoją łaskę w tych trudnych dla nas czasach! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 1 minutę temu Dabrowski napisał: Czcijmy Budyń bo jest Smaczny! Precz z parówkami! O TY!!!!! DO BOJU PARÓWKOWCY! NA STOS Z NIM @Uszatka @Mates @Pawiu @Ziemovit Dash @Setco PISZEMY PARÓWKA W TYM TEMACIE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Obrońcy budyniu! Do boju! Nasze ziemie są w niebezpieczeństwie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) @Ziemovit DashNie chcemy tu parówek , to temat ku chwale budyniu. Idź ze swoją pseudo-mięsna burżuazja na własny temat Edytowano Marzec 10, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 PARÓWKA!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Giń parówko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Jprdl, next generation of shitstorm coming xD I tak każdy wie, że kisiel rzondzi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Jak ci to pasuje zrób własny temat z kiślem , będą 3 strony konfliktu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ej, nieładnie tak kopiować :< Zresztą za niedługo na tym forum będzie masowy spam różnymi produktami spożywczymi i to nie będzie to samo... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Błaaagam.. Wystarczą parówy. Tylko nie to, bo zaraz tu będzie spam typu "czcijmy udka drobiowe!". Ludzie.. Wyobraźnia też ma granice! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Ja tylko chciałem wywołać wojnę domową na tym forum , poza tym parówki to nie mięso Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 33 minuty temu Ziemovit Dash napisał: O TY!!!!! DO BOJU PARÓWKOWCY! NA STOS Z NIM @Uszatka @Mates @Pawiu @Ziemovit Dash @Setco PISZEMY PARÓWKA W TYM TEMACIE A ja to co? Też należę do elity. Parówki do boju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) I ty Brutusie?! Edytowano Marzec 10, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Od lata moja szkolna ksywka to "Budyń"... I co ja mam teraz zrobić...? Jestem wierna parówkom i budyniom... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 6 minut temu Dabrowski napisał: Ja tylko chciałem wywołać wojnę domową na tym forum , poza tym parówki to nie mięso Dostałbyś dożywocie za wojnę domową. Parówki to też mięso, no chyba że chciałbyś słuchać jakie części flaków czy mózgu kurcząt tam dodają. Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Parówki do boju. DAALEJ! Ja jeszcze się nie odważyłam na bycie parówkowcem.. Napiszesz na PW, jak to jest, gdy się dołącza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Tak, ja też Cezarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Co za dużo to nie zdrowo. Jeśli już chcecie budyniować to róbcie to w ,,parówce". Nie gadamy tam tylko o parówkach w końcu. Ale za dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: Od lata moja szkolna ksywka to "Budyń"... I co ja mam teraz zrobić...? Jestem wierna parówkom i budyniom... Nie przechodź na parówkową Stronę mocy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Sparkle napisał: DAALEJ! Ja jeszcze się nie odważyłam na bycie parówkowcem.. Napiszesz na PW, jak to jest, gdy się dołącza? Ja jestem w elicie od początku, a jak to jest? Zwyczajnie. O szczegóły to do Ziemovita. Edytowano Marzec 10, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Właśnie teraz Dabrowski napisał: Nie przechodź na parówkową Stronę mocy! Za późno, już należę do tej elity. I choć w wojnie udziału brać nie chcę to pozostanę ze swoimi Parówkowcami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Właśnie teraz Dabrowski napisał: Nie przechodź na parówkową Stronę mocy! Tak właściwie to Uszatka zaczęła temat, i jest to 2 najważniejszy członek... Widzisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) 4 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Ja jestem w elicie od początku, a jak to jest? Zwyczajnie. O szczegóły to do Ziemovita. Dzięki za info:) 2 minuty temu Uszatka napisał: Za późno, już należę do tej elity. I choć w wojnie udziału brać nie chcę to pozostanę ze swoimi Parówkowcami. Love, love you.. Edytowano Marzec 10, 2016 przez Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Właśnie teraz Sparkle napisał: A po co te CV? Nie wiem, ja żadnego CV nie pisałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Nie wiem, ja żadnego CV nie pisałem. Hurray! A już słyszałam pogłoski, że trzeba pisać.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się