Gość Ziemowit Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 Z całego serca pragnę przeprosić wszystkich, których uraziłem. Uniosłem się i byłem wkurzony. Zachowałem się źle i byłem ch*jem. Przepraszam szczególnie @Major Degtyarev @Maniek i @Pawlex. Jeżeli o kimś zapomniałem to i tak tą osobę przepraszam. Mam nadzieje, że mi wybaczycie. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 No dobra,niech przyjmę przeprosiny.Ale żeby to było ostatni raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 Ja w sumie nie wiem za co jestem przeproszony ale spoko xD Weź sobie do serca to co pisałem bo ja wcale nie jestem upierdliwym zgredem co by się pozbył młodych z forum, tylko stosujmy się trochę do zasad forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 14 minuty temu Major Degtyarev napisał: No dobra,niech przyjmę przeprosiny.Ale żeby to było ostatni raz. Tak 13 minuty temu Maniek napisał: Ja w sumie nie wiem za co jestem przeproszony ale spoko xD Weź sobie do serca to co pisałem bo ja wcale nie jestem upierdliwym zgredem co by się pozbył młodych z forum, tylko stosujmy się trochę do zasad forum. Jasne, jasne OK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 (edytowany) A co się stało, że tak wszyscy wszystkich przepraszają? Czy to trzeba zakładać nowy temat by powiedzieć "sorry, zjebałem, ale już nie będę"? Bo nie rozumiem jaki jest w tym sens. Edytowano Marzec 22, 2016 przez Branthos 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 To po prostu zwykłe atencyjne zagrywki, Branthos. Trzeba udawać niedorozwiniętego a potem zacząć przepraszać tak, aby połowa forum mogła to zobaczyć. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 11 godzin temu Pawlex napisał: To po prostu zwykłe atencyjne zagrywki, Branthos. Trzeba udawać niedorozwiniętego a potem zacząć przepraszać tak, aby połowa forum mogła to zobaczyć. Nie ma na celu przeprosin takich na pokaz. Po prostu chcę normalnie przeprosić. Szkoda, że niektórzy nie mogą tego zrozumieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 (edytowany) To mogłeś przeprosić na pw. Po co ten cyrk? omg Edytowano Marzec 23, 2016 przez Czekoladowy Zbysiu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 godzinę temu Czekoladowy Zbysiu napisał: To mogłeś przeprosić na pw. Po co ten cyrk? omg Ćśśśśśśśś, tylko zepsułoby to trzeci akt opery mydlanej spektaklu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się