Syrth Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 Witam, chciałam wam przedstawić mój założony 4 miesiące temu kanał na youtubie, gdzie nagrywam Let's playe. Obecnie mam nagraną już jedną serię i jest to Metal Gear Solid, pierwsza część, teraz nagrywam MGS2: Sons of Liberty, a w przyszłości zamierzam nagrać resztę sagi, wraz z pierwszymi Metal Gearami, aż do Phantom Paina. Drugą serią, którą chcę nagrać jest Dark Souls, włączając w to Demon Souls (Bloodborne niestety raczej nie będzie, przynajmniej na obecny moment nie mam jak), potem myślałam nad albo starymi grami z NES'a, bądź jakimiś indykami (Shovel Knight, Necrodancer). Ale przede mną wiele gier, więc nie ma co obecnie rozmyślać. Link do kanału:https://www.youtube.com/channel/UC-18f9RRdfL5kQkzDT1vbzw W moich let's play'ach staram się skupiać na fabule, rozkminiać teorię oraz pokazywać wiele ciekawostek i easter eggów. Pierwsza seria wyszła mi jak wyszła, ale dostrzegłam wiele błędów, dlatego w kolejnej zamierzam się poprawić. W drugiej serii mam już nowy mikrofon, więc chociaż ta kwestia jest poprawiona, lecz niestety - nagrywam z emulatora, przez co jakość jest średnia. Remake'ów na razie nie planuje, chociaż w przyszłości miałabym szanse zrobić w HD (bo z ps3, a nie emulatora ps2) Kanał jest bardzo amatorski, nie zamierzam na tym zarabiać, więc idealnie być nie musi ^^ Dodatkowo tłumaczę sama (czasami przyjaciel mi pomaga) napisy, ponieważ żaden MGS nigdy nie miał polskiej wersji. W każdym razie zapraszam każdego gorąco, jeżeli kogoś interesuje świetna i genialna fabuła obu serii to polecam! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 (edytowany) TL;DR Jeszcze nie obejrzałem ale suba już masz bo dark soulsy i big bossy. Edytowano Marzec 31, 2016 przez Eter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 31, 2016 Autor Share Napisano Marzec 31, 2016 2 godziny temu Eter napisał: TL;DR Jeszcze nie obejrzałem ale suba już masz bo dark soulsy i big bossy. Na Big Bossa to se musisz poczekać do trzeciej serii ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Co nic się nie odzywasz że masz kanał xD odkopuję, i będę czekał na Soulsy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 3, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2017 20.12.2016 at 10:45 Oitsimel napisał: Co nic się nie odzywasz że masz kanał xD odkopuję, i będę czekał na Soulsy :3 Nie nagrywam już Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Nie mogłem tego wiedzieć I tak zastalkuję kanał, hehehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 3, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2017 2 minuty temu Oitsimel napisał: Nie mogłem tego wiedzieć I tak zastalkuję kanał, hehehe Wiem :c no niestety :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts