Syrth Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 Witam, chciałam wam przedstawić mój założony 4 miesiące temu kanał na youtubie, gdzie nagrywam Let's playe. Obecnie mam nagraną już jedną serię i jest to Metal Gear Solid, pierwsza część, teraz nagrywam MGS2: Sons of Liberty, a w przyszłości zamierzam nagrać resztę sagi, wraz z pierwszymi Metal Gearami, aż do Phantom Paina. Drugą serią, którą chcę nagrać jest Dark Souls, włączając w to Demon Souls (Bloodborne niestety raczej nie będzie, przynajmniej na obecny moment nie mam jak), potem myślałam nad albo starymi grami z NES'a, bądź jakimiś indykami (Shovel Knight, Necrodancer). Ale przede mną wiele gier, więc nie ma co obecnie rozmyślać. Link do kanału:https://www.youtube.com/channel/UC-18f9RRdfL5kQkzDT1vbzw W moich let's play'ach staram się skupiać na fabule, rozkminiać teorię oraz pokazywać wiele ciekawostek i easter eggów. Pierwsza seria wyszła mi jak wyszła, ale dostrzegłam wiele błędów, dlatego w kolejnej zamierzam się poprawić. W drugiej serii mam już nowy mikrofon, więc chociaż ta kwestia jest poprawiona, lecz niestety - nagrywam z emulatora, przez co jakość jest średnia. Remake'ów na razie nie planuje, chociaż w przyszłości miałabym szanse zrobić w HD (bo z ps3, a nie emulatora ps2) Kanał jest bardzo amatorski, nie zamierzam na tym zarabiać, więc idealnie być nie musi ^^ Dodatkowo tłumaczę sama (czasami przyjaciel mi pomaga) napisy, ponieważ żaden MGS nigdy nie miał polskiej wersji. W każdym razie zapraszam każdego gorąco, jeżeli kogoś interesuje świetna i genialna fabuła obu serii to polecam! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 (edytowany) TL;DR Jeszcze nie obejrzałem ale suba już masz bo dark soulsy i big bossy. Edytowano Marzec 31, 2016 przez Eter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 31, 2016 Autor Share Napisano Marzec 31, 2016 Dnia 31.03.2016 o 20:55, Eter napisał: TL;DR Jeszcze nie obejrzałem ale suba już masz bo dark soulsy i big bossy. Expand Na Big Bossa to se musisz poczekać do trzeciej serii ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Co nic się nie odzywasz że masz kanał xD odkopuję, i będę czekał na Soulsy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 3, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2017 Dnia 20.12.2016 o 09:45, Oitsimel napisał: Co nic się nie odzywasz że masz kanał xD odkopuję, i będę czekał na Soulsy :3 Expand Nie nagrywam już Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Nie mogłem tego wiedzieć I tak zastalkuję kanał, hehehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 3, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2017 Dnia 3.01.2017 o 19:46, Oitsimel napisał: Nie mogłem tego wiedzieć I tak zastalkuję kanał, hehehe Expand Wiem :c no niestety :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts