RainyDash♥RainbowDash♥ Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Imię:AppleKick wiek:200 lat rodzina: AppleJack ,AppleBlom, Granna smith ,Big Macintosh i wiele innych wygląd:Niżej w miniaturze cutie mark:niżej w miniaturze Historia:AppleKick to siostra AppleJack przyjechała do ponyville na zawody w lataniu ,niedługo będzie w drużynie Wonderbolts . Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 No niby w porządku, ale jak dla mnie róg + skrzydła powinny być zarezerwowane dla alicornów. Już nie mówiąc o pójściu na łatwiznę w wymyślaniu Cutie Marka... :twilight9: Link do komentarza
Zaraza Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Imię może być, znaczek skopiowany, za dużo lat, rodzinka też skopiowana, wygląd kucyka może być, a historia nie ciekawa. Moja ocena: 3/10 Link do komentarza
ShadowPL97 Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Ogólnie wyglądem nie przypomina rodziny "Apple", lecz ogólnie to fajny 200 lat? ;o Kucyki z rodziny "Apple" nie są ani jednorożcami, pegasami czy też alicornami Cutie Mark od naszej Dashie... Link do komentarza
Cygnus Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Słabe to. Zrypałeś genealogię, bo zrobiłeś z rodziców Applejack, Big Maca i Applebloom półbogów. Na dodatek Róg i skrzydła mają tylko alicorny. Poza tym nic ciekawego, kolejny OP kucyk, jak w sumie wszystkie w tym temacie. Link do komentarza
RainyDash♥RainbowDash♥ Napisano Sierpień 18, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2012 Jestem dziewczyną..Moje pierwsze , więc jest słabe. ;/ Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 I właśnie tu jest problem. Mianowicie w pośpiechu i bylejakości. Doceniam to, że w ogóle się komuś chce, że wykazuje jakąs dozę kreatywności, ale, naprawdę, czasami lepiej jest spojrzeć na to, co się stworzyło i dojść do wniosku, że nie jest najlepsze, zamiast pokazywać jako skończone dzieło. Wiem, że brzmię, jakbym się czepiał, ale ja chcę tylko zmotywować do dalszej pracy twórczej. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Geez z historią byś się chociaż postarała ._. <--Zuzia is not amused. Link do komentarza
RastaBrony Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Jak dla mnie to kucyk fajny z wyglądu, ale dwustuletni alicorn z rodziny Apple? Chyba się nie wysiliłeś/aś, a zwłaszcza przy znaczku Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Z góry zaznaczam, że post nie ma na celu bezwzględnej krytyki a jedynie pomoc w przyszłym kreowaniu własnych postaci... Otóż - pierwszą sprawą jest samo pojęcie Original Character. Definicji i wykazu podstawowych elementów składowych nie udało mi się znaleźć, niemniej jest kilka rzeczy, które są niezbędne przy tworzeniu jakiegokolwiek bohatera. Przede wszystkim: 1) Charakter 2) Istotne wydarzenia z przeszłości 3) Wygląd Tu zrealizowano jedynie najmniej ważną rzecz - wygląd, a i to potraktowano nieco po macoszemu (cutie mark Rainbow Dash...) Zauważ, że historia tak naprawdę nie jest ważna, a jedynie najważniejsze wydarzenia, które miały wpływ na OSOBOWOŚĆ, CECHY i PRZYZWYCZAJENIA/PRZEKONANIA postaci. To one tworzą OC, one są tym, co go wyróżnia i co sprawia, że jest wyjątkowy i wiarygodny. Nie chcę już wspominać o fakcie bycia Alicornem (czy naprawdę tak ciężko pogodzić się z faktem, że Alicornami są tylko jednostki naprawdę wybitne, spokrewnione jakoś z Celestią?) i niedopasowanym imieniu... Link do komentarza
Muddy Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Wygląd zewnętrzny...? Trochę jakby gotka... 7/10. Ten uroczy znaczek chyba już gdzieś widziałem... 1/10. Co do historii, mogłaś się przyłożyć... 2/10. Wiek... "You're kidding, right?". Alicorn chyba nie pasuje do rodziny Apple... Ogólna ocena: 3/10. Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Dwustuletnia siostra Applejack... czyli starsza niż jej babcia? Seems legit Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Ubiór całkiem fajny,podoba mi się nawet i to chyba jedyna rzecz która mi się podoba w tej postaci.Nie chcę obrażać,ale historia jest za krótka i na dodatek ten wiek... Wiem że to pierwsza taka praca,ale postaraj się następnym razem. Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Dwustuletnia siostra Applejack... czyli starsza niż jej babcia? Seems legit Nic dodać nic ująć Link do komentarza
Recommended Posts