Cipher 618 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Od jakiegoś czasu dwa/trzy razy dziennie pojawia mi się komunikat. Nic nie dzieje się z "winzgrozą". Nie mam żadnych zewnętrznych dysków itp. Kompletnie nie rozumiem tego, a google nie pomaga. Spotkaliście się z tym? Windows 10 - darmowa przesiadka z Win 8.1 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Z tego co widzę, to może być usterka mechaniczna, ale nie mam pewności. Nigdy czegoś podobnego nie widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Mejbi format pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Wejdź do panelu sterowania -> Historia plików i sprawdź czy nie masz dodanego tam jakiegoś dysku. Możliwe także, że miałeś kiedyś zmapowany dysk sieciowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Może więcej informacji ? laptop czy komputer stacjonarny ? ale polecam to co wyżej a jak nie pomoże to na stronach od microsoftu np. tu http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-8/what-something-goes-wrong-file-history . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 17, 2016 Autor Share Napisano Maj 17, 2016 14 godziny temu Chief napisał: Wejdź do panelu sterowania -> Historia plików i sprawdź czy nie masz dodanego tam jakiegoś dysku. Możliwe także, że miałeś kiedyś zmapowany dysk sieciowy. Okazuje się, że Win 10 nadal widział wirtualny dysk. Myślę, że to rozwiąże problem, także dzięki. Mam nadzieję, że nie będę musiał już o nic pytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts