The Silver Cheese Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Witam. Ze względu na to, że były osoby, które uważały, że podanie maila w ostatniej ankiecie było zbyt ważną informacją osobistą, to po kilku zmianach postanowiliśmy ruszyć ponownie z ankietą czy tam listą. Wszelkie informacje związane z organizowanym Ponymeet'em znajdziecie w linku. Będziemy wdzięczni za wszelką pomoc : https://docs.google.com/forms/d/1ZrTkY6DBdXHMgcrCG9BsCq3SAXLauZCd6LnYtbL44Q4/viewform 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Parówki? Serio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Maj 18, 2016 Autor Share Napisano Maj 18, 2016 44 minuty temu Salto napisał: Parówki? Serio? Nie ma to jak parówki z Offtopu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frowzie Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Jakby brakło ludzi do pomocy w organizacji, to ja się zgłaszam ^^ mogę zawsze trochę pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Proponuje zgłosić się z prośbą o pomoc do Stowarzyszenia Warszawa Bronies. Z chęcią pomagają i na pewno nie odmówią. Jak coś to piszcie do @Wlocz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlocz Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Ja i nasze stowarzyszenie zawsze z chęcią pomożemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się