Rapid Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Witaj na forum przybyszu. Zadam ci parę oryginalnych pytań: 1 Lubisz pociągi? 2 Lubisz tramwaje? 3 Słuchasz rocka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Maj 30, 2016 Autor Share Napisano Maj 30, 2016 Tak Tak Raczej nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 30, 2016 Share Napisano Maj 30, 2016 22 godziny temu Pony Writer napisał: Poniaczeł a ode mnie masz reputacje @Pony Writer Życzę tobie reputacji na YT. Fajne filmiki, już subłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 30, 2016 Share Napisano Maj 30, 2016 3 godziny temu wopybookLight46 napisał: Raczej nie Why? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 30, 2016 Share Napisano Maj 30, 2016 6 godzin temu wopybookLight46 napisał: Tak Tak Raczej nie Czyżbyś był mikolem? (MK) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Czerwiec 1, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2016 2016-05-30 at 20:05 Rainbow Guitar napisał: Why? nie lubię jak gitara piszczy 2016-05-30 at 23:48 Rapid napisał: Czyżbyś był mikolem? (MK) kto to ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 godzinę temu wopybookLight46 napisał: nie lubię jak gitara piszczy kto to ? MK w skrócie miłośnik kolei, (ale nie tylko samych pociągów, ogólnie pojazdów szynowych) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Czerwiec 3, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2016 szynówki mają to do siebie że gładko jadą ( można zrobić lekcje ) i brak korków. Chodzą pogłoski że fandom upada. Czy to prawda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 14 minuty temu wopybookLight46 napisał: Chodzą pogłoski że fandom upada. Czy to prawda ? I tak, i nie. No cóż, fandom lata świetności ma już za sobą, ale jest mu jeszcze daleko do upadku. Ja żałuję, że dopiero niedawno dowiedziałem się że w ogóle jest takie coś, a serial oglądam od początku. Ale po co się dołować? Trzeba trochę go rozruszać i odkopać pare tematów, a przy tym założyć kilka nowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 17 godzin temu Rainbow Guitar napisał: I tak, i nie. No cóż, fandom lata świetności ma już za sobą, ale jest mu jeszcze daleko do upadku. Ja żałuję, że dopiero niedawno dowiedziałem się że w ogóle jest takie coś, a serial oglądam od początku. Ale po co się dołować? Trzeba trochę go rozruszać i odkopać pare tematów, a przy tym założyć kilka nowych. Dobrze powiedziane. Jest jeszcze masa ludzi, którzy chcieliby na pewno brać w tym udział. Ja na ten przykład dołączyłem dość niedawno, ale chciałbym np. pójść kiedyś na meeta, albo coś takiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 2 godziny temu Gringo37 napisał: Dobrze powiedziane. Jest jeszcze masa ludzi, którzy chcieliby na pewno brać w tym udział. Ja na ten przykład dołączyłem dość niedawno, ale chciałbym np. pójść kiedyś na meeta, albo coś takiego. Na fejsie są grupy w różnych miastach: np: Warszawa bronies,bronies Poznań itp, dołącz do którejś z nich (w zależności jak blisko masz do tego miasta lub mieszkasz tam).Minimeety są generalnie co sobotę, na tych grupach wszystko jest napisane. Dobra koniec off-topowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 godzinę temu Rapid napisał: Na fejsie są grupy w różnych miastach: np: Warszawa bronies,bronies Poznań itp, dołącz do którejś z nich (w zależności jak blisko masz do tego miasta lub mieszkasz tam).Minimeety są generalnie co sobotę, na tych grupach wszystko jest napisane. Dobra koniec off-topowania To wiem. Tylko dla mnie ciężko byłoby wbić tak samemu jak nikogo nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 3 godziny temu Gringo37 napisał: To wiem. Tylko dla mnie ciężko byłoby wbić tak samemu jak nikogo nie znam Spokojna głowa, na początku też zupełnie nikogo nie znałem, ważne aby znaleźć wspólne zainteresowania...po za MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Czerwiec 5, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2016 O rety, to jednak będę musiał założyć facebooka. Jakby nie było innych portali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Acha, @wopybookLight46 czy ten Twój znajomy brony ze szkoły ma tu konto? Jak nie, to niech tu zawita. Może mu się tu spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Czerwiec 6, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2016 Tak ma, ale nie pamiętam jaki ma tag. Kacper jeśli to widzisz ,ujawnij się tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Czerwiec 6, 2016 Share Napisano Czerwiec 6, 2016 "Jeśli to widzisz" - Ja mam nie widzieć? Co jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Czerwiec 6, 2016 Share Napisano Czerwiec 6, 2016 Może spóźniłem się , ale lepiej poźno niż wcale towarzysze (Standardowy szablon) Dziwne Pytania w wydaniu Dąbrowskiego: 1.TT33 czy M1911 czy ViS? 2.T-80 z rakietami kierowanymi (ATGM) czy Ambars M1A2 3.Co uważasz za bardziej sentymentalne : MN1891 czy Springfield 1903? 4.Budyń czy Parówki (standardowe pytanie egzaminacyjne) 5.W jakie gry grasz o ile grasz? 6.Wódka , Piwo czy Wino? (jest jedna poprawna odpowiedź) 7.Skrzypki Al Capone'a czy ППШ41? 8.Вы знаете кириллицу ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Czerwiec 7, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2016 Wcale się nie spóźniłeś. Tematy w tym dziale służą do takich właśnie celów. (przynajmniej mój temat do tego służy ) 1. Nie znam się na broniach ,grałem tylko między innymi w takie gry jak WoT, ale moja intuicja mówi mi że M1911. 2. Skoro T-80 posiada rakiety kierowane, no to, to. 3. Nie wiem chyba MN1891. 4. I to, i to. 5. Głównie to Minecraft i Terraria. 6. Jestem niepełnoletni. 7. Chyba ППШ41. 8. Nie które znaki, ale chciałbym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 (edytowany) 2 godziny temu wopybookLight46 napisał: 6. Jestem niepełnoletni. A co to ma rzeczy :DDD? 1.No jasne że tak 2.A co do czołgu to ATGM są spamem na ruskich czołgach , kazdy je ma , za to Abrams M1A2 ma niezniszczalny pancerz ale traci na reszcie , gdy takich T-80 mozna w tej samej cenie wystawić o wiele wiecej Po prostu doktryna Jakości vs Zmasowanego ataku , jak to bywa miedzy Rosją a USA Ruskie mają rakiety na wszystkim Transportery z rakietami (beznadziejnymi ale jest ich dużo :D) Czołg obowiazkowo jakąś dziadowska rakiete musi mieć , jeepy z rakietami , piechota z rakietami , nawet amfibie i desantowe mają rakiety. Ruskie mają fetysz z tymi rakietami aaaa i jeszcze helikoptery sprzed 50 lat , które są beznadziejne nie licząc tego że mają na sobie z 80 rakiet małego kalibru... Właśnie i jeszcze artyleria rakietowa , której USA oprócz strategicznej do likwidowania pojedyńczych celów nie ma , zas ruskie stawiaja na grad (dosłownie ;D) rakiet , araby montują te wyrzutnie rakiet z helikopterów na samochodach ale to ciekawostka , tego jest po ZSRR tak dużo że każdy szanujący się afgańczyk posiada coś takiego Edytowano Czerwiec 7, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Czerwiec 10, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2016 super, dosłownie jak mój kolega z WoTa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Czerwiec 17, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Zapomniałem o bardzo ważnej rzeczy. Przecież każdy jest ciekaw jak zacząłem z mlp. A więc, wszystko zaczęło się jakieś 2 lata temu. Mój młodszy brat cały czas ogląda program mini mini. A ja jak np. jem obiad to sobie zerkam, a co tam nie które bajki są nawet fajne. I pewnego razu, to był okres 3-go sezonu, zobaczyłem dwa odcinki. Do dziś pamiętam, to był "bezsenność w ponyville" i "akademia wonderbolts". Zainteresowany po tajemnie na telefonie wszedłem na dm i zacząłem oglądać od nowa jak leci 1. 2. 3. i 4. sezon. Miałem szczęście, bo akurat gdy skończyłem 3. sezon to wyszedł za razem 4. sezon, więc nie musiałem długo czekać. Teraz troche czekałem na 5. sezon, ale nie wytrzymałem i już chciałem oglądać z polskimi napisami, ale znalazłem polski dubbing. Ciekawe. Teraz skoro mystheria22 taak się wlecze to będzie baardzo długie czekanie na sezon 6. Nieeeeee ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się