Gringo37 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Budzę się około południa. Słońce, jak to słońce świeci mi prosto w twarz. Leżę w basenie w przebraniu słonia, głowa boli mnie niemiłosiernie. Wokół kilka innych osób zdaje się w podobnym stanie również nie domaga. Wszędzie widać serpentyny, więc wczoraj musiała być epicko nieziemska zabawa, lecz ja absolutnie niczego nie pamiętam. Przypomnijcie mi, co dzień wcześniej robiłem! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 ...? Może z tym pytaniem do kumpli, którzy byli na imprezce? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 Właśnie teraz 1stChoice The Firstu napisał: ...? Może z tym pytaniem do kumpli, którzy byli na imprezce? Problem w tym, że - jak wyżej wspomniałem - nic nie pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 (edytowany) Podobno w Las Vegas, gdy się upijesz i urwie ci się film, to albo obudzisz się bogaty w łóżku otoczony prostytutkami. Albo w wannie wypełnionej lodem z karteczką abyś pojechał do szpitala. Ciesz się że nie spotkał cię ten drugi scenariusz. PS. Jeżeli pamiętasz tego gościa, to już wiesz co cię spotkało. Spoiler Edytowano Maj 25, 2016 przez WilkU 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Naćpałeś się i tyle. Ewentualnie upiłeś się i zmieszałeś alkohole - to tłumaczy ból głowy, a co do reszty to nie wiem. Może po karnawale? Może to nie było wczoraj, ale tak się upiłeś, że spałeś aż do dzisiaj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jak się miesza czarny hasz z wódą to potem takie sa tego efekty. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 7 minut temu Rainbow Guitar napisał: Naćpałeś się i tyle. Ewentualnie upiłeś się i zmieszałeś alkohole - to tłumaczy ból głowy, a co do reszty to nie wiem. Może po karnawale? Może to nie było wczoraj, ale tak się upiłeś, że spałeś aż do dzisiaj. Chwila! Który dzisiaj mamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 25 maja.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 25... 25...hmm. A rok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 2016. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 Ojć. Rok na pewno pamiętam. To był 2011, wigilia, zatem prawie 2012. Euro miało się odbyć niedługo. Teraz sobie przypominam... kto wygrał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Hiszpania. A tak w ogóle, niedługo będzie Euro 2016... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 (edytowany) 31 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Hiszpania. A tak w ogóle, niedługo będzie Euro 2016... ALBANIA GRA @Gringo37 I Polska. Bombowa impreza Edytowano Maj 25, 2016 przez Poniaczeł Ziemovit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 Trochę przegapiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 jesteśmy w grupie z Niemcami, Ukrainą i Irlandią Północną. Coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 Życie, życie jest nowelą. Chociaż tak naprawdę odeszłem od tematu i nie za bardzo wiem w dalszym ciągu, czemu mam na sobie strój słonia i czyj to właściwie basen. WRÓĆ! Napisy na ulicy w cyrylicy, a Putin widnieje na każdej ulicy, czyli Rosja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 O cholera, spie***laj stamtąd jak najszybciej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 (edytowany) Czemu? Znaczy ja ogólnie rozumiem: Rosja i te sprawy, ale coś zasadniczo zaszło przez te parę lat? Edytowano Maj 25, 2016 przez Gringo37 błąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Ten kraj potrafi zeszmacić każdego... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 Rozumiem. Ja się idę z tym przespać do jutra. Zatem do widzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Ok, mamy jutro,....a i wróćmy do polski (na chwilę), może założyłeś się z kolegami że pojedziesz towarowym do Brześcia, a tym czasem zajechałeś do pacyji, znaleźli cię pijani pracownicy kolei, upili cię,przebrali cię za słonia aby było fajnie i wskoczyliście do basenu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 To brzmi tak niewiarygodnie, że może być realne. Tylko skąd na stacji przebranie słonia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się