Weteran Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 Witam wszystkich Bronies. Lubię MLP : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 jezu, kto normalny lubi kucyki pony one są takie pedalskie i wgl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 No witam, właściwie to witamy no forum, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Ja również witam ciebie, pamiętajmy jedno - rozbudowany opis, to podstawa, a twój jest niezwykle wyrazisty, ledwo znalazłem czas, żeby go przeczytać. Tym wstępem, którego celem było wywołanie uśmiechu, przechodzę do pytanek: Robiłeś już własne OC? Jaka jest twoja ulubiona potrawa? Interesujesz się technologią? Lubisz jakieś gry komputerowe? Interesujesz się kosmosem, jeżeli tak, to proszę o sprecyzowanie, co głównie przyciąga twoją uwagę? Masz swoje ulubione cytaty, życiowe motto? Interesujesz się mitologią? Także ten, dobrej zabawy #LOSOWY OBRAZEK: Spoiler I nie, ten napis wcale nie jest źle wycentrowany ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Witam na forum weteranie! Sądząc po twoim nicku to nie twój pierwszy kontakt z tego typu stronami. Kilka pytanej ode mnie: Jaki jest twój ulubiony kucyk? Interesujesz się historią? Skąd jesteś? To tyle, jeśli chodzi o mnie. Życzę miłego dnia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Siemka. 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Grasz na czymś? 3. Podaj swoich ulubionych wykonawców? 4. Ile masz lat? To tyle ode mnie, have fun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 11 godzin temu Weteran napisał: Lubię MLP : ) Też lubię MLP, przypadek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 33 minuty temu WilkU napisał: Też lubię MLP, przypadek? Nie sądzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 (edytowany) Dziwne Pytania w wydaniu Dąbrowskiego: 1.TT33 czy M1911? 2.T-80 z rakietami kierowanymi czy Ambars M1A2 3.Co uważasz za bardziej sentymentalne : MN1891 czy Springfield 1903? 4.Budyń czy Parówki (standardowe pytanie egzaminacyjne) 5.W jakie gry grasz o ile grasz? 6.Wódka , Piwo czy Wino? (jest jedna poprawna odpowiedź) 7.Вы знаете кириллицу ? 12 godziny temu WilkU napisał: Też lubię MLP, przypadek? Nie WilkU... To... PRZEZNACZENIE! Edytowano Maj 29, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się