BiP Napisano Listopad 24, 2016 Autor Share Napisano Listopad 24, 2016 Grałem w 3 daaaaaawno temu, że ledwo ją pamiętam, ale pamiętam jednak, że nie byłem nią oczarowany aż tak bardzo, choć nie pamiętam już za bardzo dlaczego. Obecnie jest chyba dość tania, więc może kupię ją tylko po to aby mieć kolekcję pełną, natomiast 4 część kusi mnie od dawna, ale póki co cena jest zaporowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Doom 3 jest Doomem tylko z nazwy. Najbardziej rozczarowuje... odmienność od poprzedniczek. Dobry shooter, ale szału nie ma. Ot pseudo-horror z plastikową grafiką i świetnym udźwiękowieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 Gra ukończona po raz drugi. Tym razem z dubbingiem. Daje radę, ale dubbingowanie takiej gry to zły pomysł. Niestety pomimo gigantycznej łatki (29GB!), nadal ma sporo błędów. Najgorsze jest wieszanie się. Pół biedy jeśli padnie w singlu. W edytorze SnapMap zwis = uszkodzony zapis = mapa do kosza. U mnie gra padła dwa razy. Raz w kampanii drugi w edytorze. Ponad 10h pracy poszło do kosza Brawo id. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 14, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2017 Pograłem trochę w Doom4 i powiem że gra wymiata. Spoko polski dubbing, grafika na wysokim poziomie, no i przyjemna grywalność. Jakby ktoś chciał pograć w multi, to proszę o info. Gram na PC jak coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się