Emronn Marvelous Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ale klienta pobrałeś z strony servera? Bo ja tam pobrałem po rosyjsku, musiałem zmienić język, więc ostrzegam jakby co xd DA jest bardzo dobry, a co do sentymentów - Warlordem grałem z dwa lata, więc wiem jak to jest Dzisiaj już raczej nie wejdę, bo jak się okazuje, muszę rano wstać, ale jutro wieczorem chętnie pogram - pewnie ok. 20 się pojawię, bo prawo jazdy mnie porywa wcześniej. Ogólnie się porozmawia w L2, będzie na to trochę czasu Shillien Oracle już zrobiony, teraz tylko czekać aż dobre buffy mu wbiję i będzie bardzo dobry exp. Może jeszcze jutro zrobię z 2ch bufferów i warlorda, pod którego wszystkich podłączę w cata i będzie super exp. Chociaż nie biję zbyt dużego levela, bo chcę, byś mnie dogonił ^^ Ew. jutro mogę bufferem za Tobą polatać i nawet nimi leczyć, bo będę potrzebował dla nich jak najwięcej expa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 nom standardowo jest rosyjski ale to nie problem zmienic w opcjach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 W launcherze był do wyboru EN/RU i też trochę byłem zaskoczony jak wszedłem do gry, ale po omacku znalazłem w opcjach angielski ;p Pewnie jeszcze pogram dziś, ale póki co to idę czytać Czarnoksiężnika (Another worlds :> ) @EDIT Ehheh, jakoś tak chciałem mieć już za sobą początki w L2, ale nie chciało mi się expić tego 19lvl żeby sobie klasę wyrobić... Wpadłem na taki pomysł :> Momentami trzeba było pauzować video, jak coś zajmującego po obydwu stronach było, ale nie było źle (pewnie bym tak pociągnął dłużej, tylko spać czasem trzeba) btw, nie macie czasem małych laggów? Ja cały czas mam czas reakcji na poziomie dosyć wysokim :( Przy logowaniu jest napisany ping, to wg tego mam ping w okolicach 160. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Ja mam ping 306 i działa bez zarzutu, chyba, że jestem tak przyzwyczajony do lagów Dzisiaj do Ciebie napiszę, jak będziesz, bo najprawdopodobniej za godzinkę się pojawię. W ogóle, to ciekawy sposób na exp Class transfer można kupić za 500k, nie trzeba robić questa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 A to ciekawe, drugą klasę też można kupić? (pierwszą już zrobiłem ;p Aktualnie mam 23 poziom). Jak tak sobie myślę o robieniu tych trzech questów.. Chętnie bym je porobił, dla przypomnienia i powspominania, ale jak bym musiał utłuc kilkanaście mobów, nie kilkaset. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Mam dzisiaj trochę roboty, dopiero po północy jednak będę to do Ciebie napiszę. Mam 24 Zapisz się do cata, to pójdziemy na dobry exp - wezmę też buffera. Edit: Trochę się spóźniłem. Jest po 2, więc w sumie nie powinienem się dziwić, że Cię nie ma :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Dzisiaj o 6stej musiałem wstać (jak przez cały tydzień szkolny z wyjątkiem czwartku), więc nie siedziałem do tak późna ;p grr... Do tej pory grałem raczej późno i tego nie problemu nie miałem, ale dzisiaj po południu chciałem sobie zagrać... Po jakiś 10 próbach wejścia na moje konto sobie odpuściłem (wpisuję login, hasło, enter i 'You have been disconnected from the server.') Jakieś 40 minut temu też sobie chciałem wejść, kilka nieudanych prób i w końcu wszedłem na serwer, poexpiłem sobie te trzydzieści minut z hakiem (teraz 27 poziom mam jak coś) koło Dion i mnie wywaliło.. Znowu się zalogować nie mogę. Też masz czasem takie problemy? (czytałem na ich forum że nie jestem sam.. Że w zasadzie to tylko ruscy tam normalnie mają.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Wyciągam z odmętów archiwum. Grywa ktoś jeszcze w L2? Odkąd mam kompa wróciła mi chęć do wspólnego grania, a że Lineage był moja ulubioną grą lata temu, stąd pomysł by znów sprobować swoich sił. Jacyś chętni? Osobiście preferuje Gracie Final. Myślałem o Interlude, ale nie ma paru fajnych elementów, dodanych do GF. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 W zasadzie mógłbym pograć... konto w L2 mam tylko musiałbym pobrać klienta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Nikt więcej? Chyba mijam się trendami odnośnie gier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts